Ψυχαγωγία

Η «Ανδριανή» υποδέχεται το Νικόλα, την Αλεξάνδρα και την Χριστιάνα

Τρεις άνθρωποι που εξελίσσονται συνειδητά, όμορφα, ανθρώπινα και βγαίνουν επίσης συνειδητά από τη ζώνη ασφάλειας τους

Με την Αλεξάνδρα Καραπιδάκη, project manager του Get Hired, συζητούν για το Get Hired  που ήρθε για να φέρει σε επαφή νέους με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.  Δουλεύει με τα νέα παιδιά για να τους προσφέρει εργαλεία επιβίωσης και εξέλιξης στον επαγγελματικό στίβο. Με την Αλεξάνδρα όμως μίλησαν και για τη δική της πορεία. Μια πορεία που εμπνέει. Είναι ένας άνθρωπος καταρτισμένος, με εμπειρία και γνώση. Επέλεξε να αφήσει την τελευταία της δουλειά, που πληρούσε όλες τις πορϋποθέσεις για την τέλεια θέση εργασίας, αλλά η ίδια ένιωσε ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει. Σημαντικό μάθημα….. Να αλλάζεις , να εξελίσσεσαι και να κυνηγάς ότι σε βοηθά να πας μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να νοιώθεις καλύτερα.

Η  Ανδριανή συναντά την Χριστιάνα Σκούρα για μια όμορφη κουβέντα με το κορίτσι που παρουσιάζει την εκπομπή FashiON στην ΚΡΗΤΗ ΤV. H Χριστιάννα είναι όμορφη, λαμπερή, έξυπνη, δημιουργική, εργατική και πολύ προσγειωμένη. Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι όλοι γύρω της βλέπουν τις ικανότητες τις ενώ η ίδια προτιμά να κάνει μικρά και σταθερά βήματα, τα οποία θα μπορεί να υποστηρίξει με απόλυτη συνέπεια.

Με τον Νικόλα Σμυρνάκη επιχειρούμε να γράψουμε την ιστορία της ζωής μας. Στο νέο του βιβλίου «Γράψε τη δική σου ιστορία- Ένα τετράδιο ονείρων και πραγματοποιήσεων» οι συγγραφείς είμαστε εμείς. Εμείς γράφουμε σκέψεις, όνειρα, φιλοδοξίες, εμπόδια, δυσκολίες, αλήθειες. Και εμείς μόνοι μας θα βρούμε την απάντηση, ποια όνειρα μας είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε.

Αυτό το Σάββατο στις 21:45, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια