Ψυχαγωγία

«Άγριες Μέλισσες»: Ο γιατρός θα διεκδικήσει τη Θεοδοσία

Τι σποκάλυψε ο Δημήτρης Σαμόλης

Για το ρόλο του γιατρού στις «Άγριες Μέλισσες» και τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε : «Ο γιατρός μένει μέχρι κάποιο σημείο που έχω διαβάσει. Κάποια στιγμή πηγαίνει και στο Διαφάνι να διεκδικήσει τη Θεοδοσία στα ίσα πλέον».

Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε και τις αντιδράσεις του κόσμου καθώς τον προσεγγίζουν λόγω της αγαπημένης σειράς. Όπως είπε: «Στο δρόμο μου λένε συνέχεια “γεια σου γιατρέ”. Πολλά κορίτσια με ρωτάνε αν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τεστ Παπ και τις στέλνω στον αδερφό μου που είναι όντως γυναικολόγος».

«Σαν ηθοποιός είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μία τέτοια δουλειά έχει αυτή την ανταπόκριση γιατί δεν γίνονται συχνά τέτοιες δουλειές. Και που έχει στραφεί πλέον το ενδιαφέρον στη μυθοπλασία, για εμάς τους ηθοποιούς είναι μαγικό», είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Αποκάλυψε ακόμη σύμφωνα με το zappit.gr στην αρχή τον είδαν για το ρόλο που έκανε ο Ίαν Στρατής και στη συνέχεια τον κάλεσαν για το ρόλο του Αλέξανδρου Βασταρδή και πέρασε από 5-6 ακροάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια