«Άγριες Μέλισσες»: Συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον Δούκα

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον Δούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια

Ξεκαθαρίσματα, ανακωχές, έρωτα και τιμωρίες περιλαμβάνουν τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες» .

Το μυστικό της Δρόσως "βγαίνει" στον αέρα, ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη, ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μία αναπάντεχη επισκεψη...

Διαβάστε παρακάτω τα όσα αναμένεται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια :

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 80

Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις θα τον συγκλονίσουν. Οργισμένη από την προδοσία της Ουρανίας, η Παγώνα την κατηγορεί πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Εκείνος θα παραδεχτεί την αλήθεια για τον άντρα της; Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος κι Θεοδοσία επισκέπτονται έναν γυναικολόγο, με σκοπό να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

Η Δέσπω κι η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας βλέπει στο στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον  Μελέτη. Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ενώ ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 81

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Παράλληλα, ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ η Ανέτ πληροφορείται απ’ τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.

Η Ελένη κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του.

Αντίθετα, η Ασημίνα αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της. Ποιον απ’ τους δυο δρόμους θ’ ακολουθήσει ο Νικηφόρος;

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουνε αναστατωθεί με την εξαφάνιση του Μελέτη. Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειας τους ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μια αναπάντεχη επίσκεψη.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News