default-image

Νότης Σφακιανάκης: Κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε

Ελλάδα
Νότης Σφακιανάκης: Κατέρρευσε την ώρα που τραγουδούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταμάτησε το πρόγραμμα του ο δημοφιλής τραγουδιστής

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε χθες την ώρα που τραγουδούσε ο Νότης Σφακιανάκης στο Βοτανικό Live Stage.

Ο διάσημος τραγουδιστής ένιωσε ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμά του ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ότι του συνέβη κάτι κακό!

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που ήταν στο νυχτερινό κέντρο, κατέγραψε με το κινητό του, τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν να απομακρύνουν από το stage τον τραγουδιστή. Αμέσως έσπευσε στο καμαρίνι ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή.

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του Νότη ήταν έντονη δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση. Ρωτήσαμε το Χάρη Λεμπιδάκη τι συνέβη και μας είπε ότι ο Νότης είναι καλά, αλλά χθες ένιωσε έντονη ζαλάδα και έκανε εμετό κάτι που στην αρχή φόβησε τους πάντες αλλά αργότερα ο γιατρός σημείωσε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό…

«Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακρύνουν από την σκηνή του Βοτανικού μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε !! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό μιας και κατέφθασε αμέσως και ο προσωπικός του γιατρός αμέσως!» έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης κάτω από το βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News