MasterChef 4: Αποχώρησε ο Ηλίας Ηλιόπουλος - Παρέμεινε ο Γιώργος από την Κρήτη

Life
MasterChef 4: Αποχώρησε ο Ηλίας Ηλιόπουλος - Παρέμεινε ο Γιώργος από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη διαδικασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να κάνουν ένα πιάτο πιστή αντιγραφή

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της φετινής χρονιάς στο MasterChef βρέθηκαν από την αρχή κιόλας του διαγωνισμού να αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι πολύ καλοί μάγειρες.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που πάλεψαν για την παραμονή τους ήταν οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Μαριάννα Πουλμεντή και Γιώργος Λασκαρίδης. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ήταν μια τάρτα κολοκύθι με λουκάνικο, πράσο, μανούρι, δυόσμο, κρεμμύδι, σκόρδο και λευκό κρασί.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν τα πιάτα, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef ο Ηλίας Ηλιόπουλος.

Εμφανώς ανακουφισμένος ο Γιώργος Λασκαρίδης  από τον Ζαρό Ηρακλείου και η Μαριάννα Πουλμεντή  που παρέμειναν στον διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=k-HuPfP7Icc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Το πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού

Ένα μοναδικό πλεονέκτημα που δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef κέρδισε η Κατερίνα Λένη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας.

Η Κατερίνα κέρδισε την κάρτα ασυλίας, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή στον διαγωνισμό.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News