Ψυχαγωγία

Γιατί ονομάστηκε η αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Τι αποκαλύπτει η σεναριογράφος της

Άγνωστα στοιχεία για το πώς εμπνεύστηκαν την επιτυχημένη σειρά εποχής αλλά και τον τίτλο της  «Άγριες Μέλισσες» ,αποκάλυψε η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη που μίλησε τον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πρωινό».

Όπως είπε για τον τίτλο της σειράς: «Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας είπε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί και θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι βγήκαν οι Άγριες Μέλισσες”».

Ενώ συμπλήρωσε: «Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και βρεθήκαμε να μιλάμε για το πως θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμα πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής».

Στο ερώτημα αν θα συνεχιστούν και για 3η σεζόν, απάντησε σύμφωνα με το zappit.gr: «Τώρα που με ρωτάς θα σου πω όχι. Να πάμε τη δεύτερη με το καλό, να δούμε τι γίνεται στο Διαφάνι, αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί».

Σχόλια