«Άγριες Μέλισσες»: Νέο πρόσωπο φέρνει αναταράξεις στο Διαφάνι

Life
«Άγριες Μέλισσες»: Νέο πρόσωπο φέρνει αναταράξεις στο Διαφάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Nέα ανατροπή στο Διαφάνι καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ένας νέος χαρακτήρας εμφανίζεται στο χωριό, o Αλέξανδρος, τον ερμηνεύει ο Δημήτρης Σαμόλης.

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» σε ρόλο-κλειδί που θα αποκαλυφθεί την Τρίτη το βράδυ. Ο Αλέξανδρος σύμφωνα μες τη lifo.gr θα παίξει κομβικό ρόλο για την εξέλιξη της ιστορίας και -αναπόφευκτα- θα φέρει αναταράξεις στο Διαφάνι.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός είναι γνωστός για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζει αλλά και τους δύο (μέχρι στιγμής) δίσκους του.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Σαμόλης για την αγάπη του για την υποκριτική «Ο πατέρας μου είχε σοβαρές ενστάσεις που έμπαινα τόσο μικρός σε μια τέτοια διαδικασία και συμφωνήσαμε πως θα συνέχιζα μόνο αν έπαιρνα καλούς βαθμούς στο σχολείο. Έτσι από εκεί που στο Δημοτικό ήμουν μαθητής του 6 στο πρώτο τρίμηνο της πρώτης Γυμνασίου από τη λύσσα μου να συνεχίσω να παίζω στο Θέατρο έβγαλα 19 και κάτι! Πιστεύω αυτό με βοήθησε μετέπειτα να περάσω και στη Νομική. Ουσιαστικά ήταν μια εξωσχολική δραστηριότητα, άλλοι στην ηλικία μου πήγαιναν ποδόσφαιρο, κολυμβητήριο εγώ έπαιζα στο θέατρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News