«Ανδριανή»: Τηλεοπτικό comeback με την συνύπαρξη τριών φίλων

Life
«Ανδριανή»: Τηλεοπτικό comeback με την συνύπαρξη τριών φίλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή υποδέχεται τον Νικόλα, το Στέλιο και το Θέμο

Το Στέλιο Ζερβό και τον Θέμο Ρήγα τους γνωρίζετε πολύ καλά, στην περίπτωση τους οι συστάσεις περιττεύουν! Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι δύο έρχονται στις οθόνες μας με νέες εκπομπές και φρέσκιες ιδέες. Ο Στέλιος στη βραδινή ζώνη μοιράζετε μαζί μας ωραίες Ιστορίες. Ιστορίες ανθρώπων ξεχωριστών. Ανθρώπων που ο Στέλιος με το μοναδικό ταλέντο που έχει και την αμεσότητα του, ξεκλειδώνει και αυτοί με τη σειρά τους μας αποκαλύπτονται.

Ο Θέμος φέτος κάνει τη δική του εκπομπή. Bake my day, και αφιερώνεται και τηλεοπτικά σε αυτό που αγαπά περισσότερο, την ζαχαροπλαστική. Η εκπομπή του είναι γρήγορη, ζωηρή και απολαυστική.

Η συνύπαρξη και των τριών ξανά μετά από χρόνια στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, ήταν μάλλον μια ταραχώδης συγκυρία, με πολύ γέλιο!

Η Ανδριανή σε αυτή την εκπομπή συναντά τον Νικόλα Μαγαλιό. Ο Νικόλας είναι εκπαιδευτής προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός. Βαθιά καλλιεργημένος και με γνώση για την ανθρώπινη ύπαρξη. Μαζί του μιλά για τις ξεχωριστές ιδιότητες της καρδιάς, τα θετικά συναισθήματα και πως μπορούμε να εκπαιδεύσουμε την καρδιά μας για να ευχαριστιόμαστε τη ζωή μας.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ

Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News