Ψυχαγωγία

«Ανδριανή»: Το δικαίωμα να μην είμαστε πάντα ευτυχισμένοι και η «γεύση» της αποτυχίας

Απόψε, στις 21:45 στην «ΚΡΗΤΗ TV»

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή κλείνει τον κύκλο του 2019 με ωραία παραδείγματα , όμορφες εικόνες και ουσιαστικές κουβέντες.

Με την Ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη απενοχοποιούν την ανθρώπινη επιθυμία να ΜΗΝ είμαστε ευτυχισμένοι. Μπορούμε; Μπορούμε….

Οι μέρες μας παρασύρουν και σχεδόν μας επιβάλουν να μοιράζουμε χαμόγελα, να είμαστε αισιόδοξοι, να κάνουμε όνειρα. Για κάποιους δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για μια τέτοια διάθεση. Αληθινό, ανθρώπινο και απόλυτα υγιές. Η Ματούλα Βασιλάκη, η ψυχολόγος της εκπομπής, διαλύει λίγο την χρυσόσκονη των γιορτών και μας εξηγεί με επιχειρήματα επιστημονικά και σοβαρά γιατί έχουμε κάθε δικαίωμα να ΜΗΝ είμαστε πάντα ευτυχισμένοι!

Η Βούλα συναντά την υπέροχη Κέλλυ Θωμά στις Αρχάνες. Η Κέλλυ μας υποδέχεται στο σπίτι της, μιλά για την μουσική, την τέχνη, τον Ρός Ντέιλι και μας βγάζει για σεργιάνι στους γραφικούς δρόμους και τα σοκάκια των Αρχανών.

Η Ανδριανή συναντά ένα νέο άνθρωπο που ξέρει να δίνει αγώνες, ξέρει πολύ καλά τη γεύση της αποτυχίας αλλά και την αίσθηση της επιμονής και την γλύκα που έχει όταν καταφέρνεις να φτάσεις στο στόχο σου. Ο Γιάννης Καργιωτάκης, είναι αθλητής. Είναι πρωταθλητής πάλης και είναι μαζί μας γιατί δεν επαναπαύεται ποτέ και διεκδικεί συνεχώς ότι τον κάνει να προχωράει μπροστά και να εξελίσσεται.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ

Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια