Μαγευτικά «Χριστούγεννα στον Πύργο» με το «Έλα Κοντά»

Life
Μαγευτικά «Χριστούγεννα στον Πύργο» με το «Έλα Κοντά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην χάσετε μια μοναδική εκπομπή

Το «Έλα Κοντά» φέτος γιορτάζει τα Χριστούγεννα στον Πύργο Μονοφατσίου με τους εγκάρδιους ανθρώπους του να μας στέλνουν τις πιο γλυκές ευχές για χαρούμενα μα πάνω από όλα γεμάτα αγάπη Χριστούγεννα!

Ο Δήμαρχος Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης μας καλωσορίζει, ενώ ο πατέρας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (ο Λύβιος) μας δίνει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων! Μια μικρή παρέα από το χωριό μας υποδέχεται με κάλαντα, ενώ η κ. Κυριακή ξυπνά μνήμες με ήθη και έθιμα Χριστουγέννων! Οι «Μελίτακες» μας ξεναγούν στο δασάκι τους, παρέα με παιδικές φατσούλες  και μαγειρεύουν μέσα στη φύση!

Ένας από τους πιο παλιούς λυράρηδες της Κρήτης μας, που συνεχίζει απτόητος μέχρι σήμερα με πάθος να διδάσκει την λύρα του, είναι ο δάσκαλος Ζαχαρίας Μελεσσανάκης με το συγκρότημα του και ο Όμιλος Παπαδόκωστας απογειώνει την διασκέδαση μας στα ύψη!

Ιστορία, Θέατρο, Πολιτισμός, Εργαστήρια, Επαγγέλματα προς εξαφάνιση, Ξεχασμένοι Κρητικοί Χοροί, Βουνά, Φαράγγια, Κρήνες, Γαστρονομία, Φύση, Μουσική και Ωραίοι Άνθρωποι, αυτή η εκπομπή τα έχει όλα!

Μη χάσετε τα «Χριστούγεννα στον Πύργο», με την Αναστασία Μπιτζιλέου!

«Χριστούγεννα στον Πύργο» με το «Έλα Κοντά»: Σήμερα στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV!

Δείτε όλο το εορταστικό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό από τον Μανόλη Παπαδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News