«Ανδριανή»: Η έννοια της αγάπης, τα όρια και η μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου

Life
«Ανδριανή»: Η έννοια της αγάπης, τα όρια και η μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε, στις 21:45 στην «ΚΡΗΤΗ TV»

Αυτό το Σάββατο, η Ανδριανή μας μιλά για την αγάπη, το μοίρασμα, τη φροντίδα. Με την οικογενειακή σύμβουλο Κική Τζωρτζακάκη κουβεντιάζουν για την αγάπη και τους κανόνες της. Γιατί η αγάπη δεν είναι αχαλίνωτη, έχει κανόνες και όρια στη συμπεριφορά.

Η Βούλα τρύπωσε σε μια βιβλιοθήκη και παρέα με μικρά ζωηρά ταρανδάκια έψαξαν τον κρυμμένο Άγιο Βασίλη. Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Πύργου μας ξεναγούν στην δημοτική βιβλιοθήκη του οικισμού τους. Εκεί όπου κάνουν δράσεις, θεατρικό παιχνίδι, διαβάζουν βιβλία, ακούν ωραίες ιστορίες και χτίζουν το μέλλον τους.

Λίγο πριν τις γιορτές η Ανδριανή πήρε μια πρόσκληση σε party. Το Party γενεθλίων της Agnotis Pure Philosophy. Πριν 5 χρόνια μπήκε στη ζωή μας και με τα προϊόντα, τα retreats , τα σεμινάρια ομωφαγικής διατροφής και τις θεραπείες ομορφιάς από το Green therapy, μας σύστησαν τον ολιστικό τρόπο ζωής. Μια υπέροχη γιορτή για τους ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς προτείνει η φύση μας.

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή συναντά τον Παλαιστίνιο ιερομόναχο π. Πορφύριο Αουάντ.

Μοιράζονται σκέψεις και προσωπικές αναζητήσεις. Η έννοια της αγάπης στις μέρες μας, η δύναμη της πίστης, η μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου και η ανάγκη του να ακουμπήσει με ασφάλεια την ψυχή του στον συνάνθρωπο.

Αυτό το Σάββατο στις 21:45 Ανδριανή στην «ΚΡΗΤΗ TV».

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ

Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News