«X Factor»: Ο Γιάννης Γρόσης ο μεγάλος νικητής

Life
«X Factor»: Ο Γιάννης Γρόσης ο μεγάλος νικητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του X Factor.

Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στους τρεις κορυφαίους! Οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έδωσαν το 100% στον μεγάλο τελικό για να καταφέρουν να πείσουν το κοινό και να πάρουν την ψήφο του.

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν οι μέντορες που είδαν τους παίκτες τους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το “χρυσό” συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους σε αυτό το live έδωσαν αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό τον λόγο του τελικού κριτή.

Ο μεγάλος τελικός έφερε και μια σειρά από εκπλήξεις και ανατρεπτικές συναντήσεις. Η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή όπου και τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που απογείωσε τη συναρπαστική βραδιά.

Επίσης, αγαπημένοι παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από τα live επέστρεψαν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής είχε ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News