Notos TV: Νέο πρόγραμμα με ολοκαίνουργιες ενημερωτικές & ψυχαγωγικές εκπομπές!

Life
Notos TV: Νέο πρόγραμμα με ολοκαίνουργιες ενημερωτικές & ψυχαγωγικές εκπομπές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα από το Νotos tv, τις επόμενες ημέρες

Το Νotos tv από τις 16 Δεκεμβρίου αλλάζει το πρόγραμμα του και σας παρουσιάζει ολοκαίνουργιες εκπομπές που στόχο έχουν τόσο να σας ενημερώσουν όσο και να σας ψυχαγωγήσουν!

Καθημερινά  θα σας φέρνει πιο κοντά με την Κρήτη και το πολιτισμό της, ωστόσο δεν λείπουν και οι συνεργασίες έκπληξη με εκπομπές που σας ταξιδεύουν, αφιερώματα σε επώνυμους καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων που σας ενημερώνουν, αλλά και επιστήμονες που λύνουν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας σας!

Ενδεικτικοί τίτλοι εκπομπών σε εβδομαδιαία βάση είναι το «On Air» με τον Σάκη Μπουσδούνη, «Travel Therapies» με την Ελευθερία Σωφρονίου, «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη, «Αληθινή Υγεία» με την Εύα Ντελιδάκη, ενώ δεν λείπουν τα ντοκιμαντέρ για την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, αλλά και οι ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες που τόσο αγαπήσαμε, με άφθονες στιγμές γέλιου!

Οι άνθρωποί  του notos tv καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα μάτια σας μόνο!

Η Κρυστάλη Λυδάκη δίνει το ραντεβού της ενημέρωσης καθημερινά στις 19:30 ζωντανά  με το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων και τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας !

Ενώ κάθε Τετάρτη στις 20:30 μας προσκαλεί  στην εκπομπή «Μεταξύ μας»  με  στόχο να φέρει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές όλων των κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδας. Πάντα απέναντι σε ένα πρόσωπο , αρμόδιο για το θέμα της εκάστοτε εκπομπής ,το οποίο μας μιλά και δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Ακόμη, άνθρωποι που έχουν βασανιστεί αλλά έχουν βγει νικητές από διάφορες περιπέτειες (όπως καρκίνος ,ναρκωτικά κτλ.)  μοιράζονται μαζί μας τις συγκλονιστικές ιστορίες τους.

Ο Αλέξης Πόθος ζωντανά δίνει ραντεβού με το Νotos Sports  κάθε Δευτέρα στις 20:30!

Μια εκπομπή που θα ενημερώνει για την αθλητική επικαιρότητα της εβδομάδας που πέρασε, με αναλυτική παρουσίαση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Έμφαση θα δοθεί στα κρητικά αθλητικά σωματεία και στους κρητικούς αθλητές, οι οποίοι με την παρουσία τους στις αθλητικές διοργανώσεις εκπροσωπούν επάξια το νησί μας σε όλη τη χώρα.

Αποτελέσματα αγώνων, βαθμολογίες, στατιστικά, σχολιασμός, αφιερώματα και συνεντεύξεις και όλο το κρητικό στοιχείο σε κάθε εκπομπή του "Notos Sports".

Ο Νίκος Κοσμαδάκης με την εκπομπή του  Τετ-α- Τετ φιλοδοξεί γι’ άλλη μια χρονιά να αναδείξει κοινωνικά ζητήματα, αλλά και να δώσει φωνή σε ανθρώπους που έχουν δώσει το στίγμα τους στην ελληνική κοινωνία.

Ο πολίτης είναι κοινωνικό ον. Συμμετέχει και επηρεάζεται. Δημιουργεί φιλίες και έχθρες. Συνάπτει σχέσεις και απομακρύνει ανθρώπους από δίπλα του. Όλα αυτά συμβαίνουν σ’ ένα ζωτικό χώρο που λέγεται κοινωνία. Μέσα στην κοινωνία, δημιουργούνται πεδία δράσης.

Πολιτική, Εμπόριο, τουρισμός, υγεία, εκπαιδευτικό σύστημα, επιχειρηματικότητα κτλ. είναι μερικά μόνο πεδία δράσης του πολίτη. Με σημείο αναφοράς την κοινωνία του Ηρακλείου, η εκπομπή Τετ-α- Τετ επιδιώκει να κάνει γνωστούς τους τομείς δράσης των πολιτών.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να δώσει το λόγο σε προσωπικότητες τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιστημονικό χώρο που ο μέσος πολίτης ίσως να μη γνωρίζει.

O Γιώργος Χιντηράκης κάθε Σαββατοκύριακο στις 22:30 παίρνει το σκήπτρο της διασκέδασης σας με εκπομπές γεμάτες μελωδία, νότες, αφιερώματα και ζεστή παρέα!

Κάθε επεισόδιο και ένα αφιέρωμα σε ένα καλλιτέχνη που έχει αφήσει τα σημάδια του και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του θεάματος.

Τα τραγούδια έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκεδάζουν από καρδιάς. Ο οικοδεσπότης, Γιώργος Χυντηράκης, με τρόπο αφηγηματικό ξετυλίγει τις πιο ωραίες σελίδες του Ελληνικού τραγουδιού πάντα με την καλλιτεχνική σφραγίδα του, και της μουσικής του μπάντας.

«Τα τραγούδια της Ψυχής μας» και «Ένα Τραγούδι Ακόμα» είναι δύο εκπομπές που θα σας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά τα Σαββατοκύριακά σας!

Καλή τηλεθέαση και καλή επιτυχία ευχόμαστε στο notos tv!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News