Ψυχαγωγία

«Ανδριανή»: Προσωπικά δεδομένα και η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στους εαυτούς μας

Απόψε, στις 21:45 στην ΚΡΗΤΗ TV

Αυτό το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Ανδριανή συναντά τον Στέλιο, την Ανθή , τον Δημήτρη και τη Μαρία και μαζί ανακαλύπτουν χρήσιμα δεδομένα που απαντούν σε απορίες, δίνουν προοπτική στη σκέψη μας και γεννούν ευκαιρίες για αλλαγές.

Η Ανθή Στρατάκη και ο Δημήτρης Γραμμένος, έρχονται να μας μιλήσουν για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων. Απλές κουβέντες που εξηγούν τι είναι το περίφημο GDPR. Οι δύο επιστήμονες του ΙΤΕ, επέλεξαν να εξηγήσουν τον κώδικα προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων μέσα από τα παραμύθια και οργάνωσαν ένα εργαστήριο για παιδιά και ενήλικες που μας βοηθά να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην ψηφιακή εποχή, πόσο εύκολα εμείς οι ίδιοι εκθέτουμε τα προσωπικά μας δεδομένα και πως μπορούμε φυσικά να προστατευθούμε.

Με την Μαρία Παπάζογλου, δίνουν μια άλλη διάσταση στην επιθυμία μας να αλλάξουμε την πορεία της καριέρας μας. Η Μαρία ως career και life coach μας μιλά για το personal branding. Πως θα καταφέρουμε να προσδιορίσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε από την επαγγελματική μας ζωή και κυρίως πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό.

Η Ανδριανή συναντά για μια ακόμη φορά τηλεοπτικά τον φωτογράφο Στέλιο Παπαρδέλα. Και μιλούν για το φωτογραφικό του λεύκωμα Duality. Ένα φωτογραφικό ταξίδι του Στέλιου  στον πλανήτη αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ 

Αλλά και τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια