«Αγριες Μέλισσες»: Ο Στάνκογλου αποκάλυψε τον έρωτα που «έρχεται»

Life
«Αγριες Μέλισσες»: Ο Στάνκογλου αποκάλυψε τον έρωτα που «έρχεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» τρέχουν και οι έρωτες φουντώνουν, με τους τηλεθεατές να αναμένουν με αγωνία τι θα γίνει στη συνέχεια

Ένας από τους χαρακτήρες που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είναι ο Θωμάς Κυπραίος, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο Θωμάς είναι ένας διπρόσωπος άνθρωπος που έρχεται στο χωριό ως ιδιωτικός ερευνητής στην υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου.

 Τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη ούσα απολύτως σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Μάλιστα, με τη Μυρσίνη θα αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο, ενώ οι ερωτικές σκηνές τους έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα.

Συστήνεται ως απόστρατος που θα ήθελε πλέον να ασχοληθεί με τη γεωργία. Ο Θωμάς θα καταφέρει να φτάσει στη λύση του μυστηρίου αλλά ο έρωτας θα αλλάξει προσωρινά τα σχέδιά του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών» μιλώντας στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, έρχεται ένας άγριος έρωτας. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως «ο Θωμάς κρατάει στο χέρι την Ελένη και με τη δύναμή του την κερδίζει». Και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά τις γιορτές.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του «Κυπραίου» από τις Άγριες Μέλισσες, Γιάννη Στάνκογλου:

Ερώτηση: Ο Θωμάς πολιορκεί στενά την Ελένη και μοιάζει να την κατακτά τελικά…

Δεν κάνει να προδώσω κάτι, άσε που δεν ξέρω και πολλά, αλλά, ναι, έρχεται ένας άγριος έρωτας στη σειρά! Ο Θωμάς κρατάει στο χέρι την Ελένη και με τη δύναμή του την κερδίζει…

Ερώτηση: Όλα αυτά θα γίνουν άμεσα;

Όχι, μετά τις γιορτές.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News