Μια μουσικός, μιας συγγραφέας και μια ψυχολόγος συζητούν με την «Ανδριανή»

Κρήτη
Μια μουσικός, μιας συγγραφέας και μια ψυχολόγος συζητούν με την «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βούλα Στρατάκη, η Δέσποινα Λιμνιωτάκη και η Μαρία Ασαργιωτάκη στο πλατό της Ανδριανής

Αυτό το Σάββατο, η Ανδριανή συναντά μια μουσικό, μια συγγραφέα και μια ψυχολόγο που έρχονται να μας αποδείξουν ότι η ιστορία του κάθε ένα από εμάς είναι εντελώς μοναδική και ξεχωριστή, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, κάπου όλοι συναντιόμαστε…

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, ψυχολόγος, έρχεται να μας πει πως θα ξαναγράψουμε την ιστορία της ζωής μας. Δύσκολο αλλά πολύ πολύ ενδιαφέρον! Η Δέσποινα μέσα από ομάδες γυναικών που έχει δημιουργήσει, προσεγγίζει θέματα για τα οποία διστάζουμε να μιλήσουμε. Η βία, το sex, η εμμηνόπαυση, οι σχέσεις, η σχέση με τον εαυτό μας. Θέματα που μας πιέζουν και που η διαχείριση τους πολλές φορές μας κοστίζει σε ανθρώπους και ευκαιρίες. Με τη Δέσποινα θα δούμε πως όλα αυτά μπαίνουν στο τραπέζι για συζήτηση και πως μπορούμε πια να σπάσουμε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, που κρατάνε τη ζωή μας πίσω.

Με την Μαρία Ασαργιωτάκη, μαθαίνουμε για την Περιπέτεια της Πλαστικούρας και τη φιλοσοφία του zero waste. Ένα βιβλίο και μια θεατρική παράσταση μιλούν στα παιδιά για το περιβάλλον, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τα μυούν στη φιλοσοφία του μηδενικού αποτυπώματος στο περιβάλλον.

Με τη Βούλα Στρατάκη η Ανδριανή κάνει  μια κουβέντα πιο προσωπική. Η υπέροχη Βούλα  εξομολογείται ότι με τη μουσική επικοινωνεί. Με τη μουσική μιλά με το συναίσθημα της. Η πορεία της μέχρι σήμερα της έφερε όμορφα δώρα και η ίδια αφέθηκε να απολαύσει τη διαδρομή.

Αυτό το Σάββατο στις 21:45 Ανδριανή στην Κρήτη TV!

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ 

Τις συνεντεύξεις και  τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News