Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που ζήτησε η Θεοφανία Παπαθωμά να αλλάξει

Life
Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που ζήτησε η Θεοφανία Παπαθωμά να αλλάξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τηλεοπτική Βιολέτα αποκάλυψε πρώτη φορά για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2night Show” τη Θεοφανία Παπαθωμά, που φέτος την απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την «Βιολέτα», τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ζήτησε από τη σεναριογράφο να αλλάξει τη σκηνή του “εξευτελισμού” της, προκειμένου να γίνει πιο δραματική.

«Με πήραν τηλέφωνο το Μάιο, ήταν η Μιράντα, η casting director και μου είπε ότι θέλουν να με δουν για ένα ρόλο σε ένα σίριαλ. Με κάλεσαν για να μου πουν ότι έχουν αυτό το ρόλο και με θέλουν. Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αντίθετη στο κάστινγκ. Στις Άγριες Μέλισσες δεν αισθάνθηκα ότι πέρασα από κάστινγκ, μου είπαν ότι έχουν αυτό το ρόλο και μετά συζήτησα για χρήματα κλπ… Άλλαξα μόνη μου τα μαλλιά μου για το ρόλο γιατί φαντάστηκα τη Βιολέτα με σκούρα μαλλιά.

Τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας ο Κωνσταντής το βλέπει σαν παιχνίδι, δεν έχει τόσο πολύ μεγάλη κακία μέσα του, απλά θέλει να κάνει το κομμάτι του. Τον παρακαλάω να μου τα δώσει, αυτός φεύγει κι εγώ μένω εκεί μόνη, αβοήθητη, απελπισμένη και εξευτελισμένη. Είναι σοκαριστικό γιατί αυτή η γυναίκα είναι μια γυναίκα μόνη και απροστάτευτη. Είναι μόνη σε ένα ξένο χωριό, ο άντρας της την εγκατέλειψε για μία άλλη, την έχει ακυρώσει σαν γυναίκα. Ο Κωνσταντής δεν είσαι σοβαρό πρόσωπο, αλλά είναι ένα σύμβολο στη ζωή της, ένας άντρας», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά για τις Άγριες Μέλισσες.

«Ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήθελε καθόλου να γυρίσει τη σκηνή και μου ζητούσε 100 φορές συγγνώμη γι’ αυτό που θα κάνει, είναι τόσο γλυκός και καλό παιδί. Πήρα τη Μελίνα, τη σεναριογράφο, και συζήτησα τη σκηνή και ζήτησα να γίνει ακόμα πιο δραματική. Την έκανε πιο δραματική, βάζοντας αυτή την πάλη ανάμεσα στη Βιολέτα και τον Κωνσταντή.

https://www.youtube.com/watch?v=Li45qy6F_xM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News