«Ανδριανή»: Πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας; Πόσο φροντίζουμε τις σχέσεις μας;

Life
«Ανδριανή»: Πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας; Πόσο φροντίζουμε τις σχέσεις μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση, απόψε, στις 21:45 στην ΚΡΗΤΗ TV

Αυτό το Σάββατο, η Ανδριανή κάνει κουβέντες με αγαπημένους συνεργάτες και μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν τις ιδανικές ισορροπίες στις σχέσεις και τα κίνητρα για να κινητοποιήσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας;

Πόσο φροντίζουμε τις σχέσεις μας;

Πόσο αφήνουμε τα εμπόδια να καθορίσουν τη ζωή, τις επιθυμίας και τα όνειρα μας;

Με την Ειρήνη Μασαούτη, μιλούν για τη διατροφή και πως επηρεάζει την ψυχολογία μας.

Η Ειρήνη με την ιδιότητα της διατροφολόγου και την εξειδίκευση που έχει ως σύμβουλος συστημικής θεραπείας, μας εξηγεί πως ακριβώς η ποιότητα της τροφής που καταναλώνουμε επηρεάζει την ψυχική μας υγεία. Είτε πρόκειται για περιπτώσεις με σοβαρές ψυχικές νόσους, είτε πρόκειται για την καθημερινότητα μας και την ψυχολογική μας διάθεση.

Η Βούλα Νεονάκη, συναντά ένα πολύ φωτεινό 15χρονο αγόρι. Τον Ανδρέα Τυμπακιανάκη. Ο Ανδρέας αγαπά το θέατρο σκιών, μελετά τον καραγκιόζη και δίνει παραστάσεις για να γελούν τα παιδιά και ευχαριστιούνται!  Ο Ανδρέας έχει προβλήματα όρασης, ζει σε ένα κόσμο με σκιές. Αυτό όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο για να ψηλαφίσει τους ήρωες του Καραγιόζη και να τους ξαναζωντανέψει στον παραδοσιακό μπερντέ!

Με την Κική Τζωρτζακάκη η Ανδριανή μιλά για τις σχέσεις. Για τις σχέσεις με τους αγαπημένους μας, που μας δυσκολεύουν και μας ταλαιπωρούν. Το ερώτημα που θέτουν αυτή τη φορά  είναι: Αφού με αγαπάς γιατί μου κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις;

Αυτό το Σάββατο στις 21:45 Ανδριανή στην ΚΡΗΤΗ TV, με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ 

Αλλά και τις συνεντεύξεις και  τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News