Στην «Ανδριανή» απόψε η συγγραφέας Βικτώρια Χίσλοπ, 3 οραματίστριες γυναίκες και μία σμηναρχία μάχης

Life
Στην «Ανδριανή» απόψε η συγγραφέας Βικτώρια Χίσλοπ, 3 οραματίστριες γυναίκες και μία σμηναρχία μάχης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, η Ανδριανή μας μιλά για ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ και το νέο βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ

Η Βικτώρια, η Βίκυ και η Βιβή είναι 3 οραματίστριες. Τρεις γυναίκες ρομαντικές που κυνηγούν τα όνειρα τους με πάθος, αποδέχονται τις προσκλήσεις της ζωής και εξελίσσονται.

Η Βίκυ Αρβελάκη, από τα Χανία, έρχεται με ένα νέο ντοκιμαντέρ. Η Βίκυ μας συστήνει το Σολωμό, ένα άστεγο που ζει στα Χανιά και που η ιστορία του έγινε φιλμάκι. Η Βίκυ και ο Σολωμός γνωρίζονται καιρό τώρα, συναντιόνται στα παγκάκια και πίνουν τον καφέ τους, μιλώντας για τη ζωή. Τη δύσκολη, την άδικη, την όμορφη, την απατηλή.

Η Βιβή Βουλγαράκη έρχεται με μία πρόκληση, να αλλάξουμε τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας, αρχίζοντας με τη διατροφή μας.

Μας σερβίρει ένα αναπάντεχα γευστικό, ωμοφαγικό vegan πρωινό, για να μας μυήσει στην καθαρή τροφή που θεραπεύει αντί να πληγώνει τον οργανισμό μας.

Η Βούλα δοκιμάζεται σήμερα σε συνθήκες μάχης! Πέρασε μια ολόκληρη μέρα με τους μάχιμους πιλότους της 115 Σμηναρχίας Μάχης και κατέγραψε το απαιτητικό 24ωρο τους.

Η καθημερινότητα, η εκπαίδευση τους και οι βραδινές πτήσεις πάνω από το Ακρωτήρι.

Η Ανδριανή συναντά την συγγραφέα Βικτώρια Χίσλοπ. Μετά την πρώτη τους γνωριμία πριν 14 χρόνια, όταν η Βικτώρια έγραψε «Το Νησί», οι δύο γυναίκες δίνουν ραντεβού και πάλι στον Άγιο Νικόλαο για να μιλήσουν στα ελληνικά αυτή τη φορά για το καινούριο βιβλίο της Βικτώρια, «Όσοι αγαπιούνται», για την ιστορία των ανθρώπων, την εξορία, τις ιδέες, της αγάπη, την αδικία, τους ήρωες της που γεννιούνται στο μυαλό της και αποκτούν δική τους προσωπικότητα.

Αυτό το Σάββατο στις 21:45 «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ

Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News