Ψυχαγωγία

GNTM 2: «Βόμβα» με αποχώρηση της Μαρτίνας

Γιατί αποχώρησε το μοντέλο από το σπίτι;

Αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM η Μαρτίνα Χάφιτσουκ η οποία μάλιστα είχε μεγάλες προσδοκίες και σχέδια να κατακτήσει την κορυφή.

Όπως είπε εξηγώντας την απόφασή της: «Μίλησα με τον Κώστα, ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό και θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Δεν σώζεται, όχι. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου»,.

Λίγο αργότερα ανακοίνωνε στα υπόλοιπα μοντέλα: ότι «για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσω από το παιχνίδι. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Όσες θέλουν να με χαιρετήσουν πραγματικά να με χαιρετήσουν, τις υπόλοιπες θεατρικότητες δεν τις θέλω, το λέω ξεκάθαρα. Να έχετε μια καλή συνέχεια και πορεία, χάρηκα που σας γνώρισα όλες. Με κάποιες ίσως να τα πούμε έξω, με κάποιες άλλες και να μην τα πούμε, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά».

Η αναφορά σε θεατρικότητες προκάλεσε «φαρμακερά» σχόλια μέσα στο σπίτι του GNTM καθώς την κατηγόρησαν για κακή συμπεριφορά και επέστεψαν τις κατηγορίες για θεατρικότητα.

Η Κέισι σχολίασε: «γλυκούλα μου, δεν είμαστε σαν κι εσένα, έτσι κι αλλιώς δεν θέλουμε να σε χαιρετήσουμε. Αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι θα θέλαμε να σου πούμε αν έχεις κάποιο πρόβλημα ότι καλό είναι να το αντιμετωπίσεις και όλα τα σχετικά, αλλά από τη στιγμή που δεν ξέρεις να φέρεσαι ούτε την τελευταία στιγμή, από εμάς δεν θα έχεις όχι απλά γεια, είσαι ένας άνθρωπος που πέρασε και δεν ακούμπησε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια