Ψυχαγωγία

Στην «Ανδριανή» απόψε μια ταινία, 2 αγόρια που ταξιδεύουν & πολλές ενοχές

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μας μιλά για μια ταινία, δύο αγόρια που ταξιδεύουν και πολλές ενοχές

Με την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη, συζητούν για τις ενοχές.

Η Ματούλα εξηγεί τι συμβαίνει με τις ενοχές και γιατί μας ταλαιπωρούν. Βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και κοινώς μας απενοχοποιεί!

Ο Σαράντης και ο Βαγγέλης αγαπούν τα ταξίδια! Αγαπούν την προσφορά και ο εθελοντισμός είναι στην καθημερινότητά τους.

Αποφάσισαν λοιπόν να τα συνδυάσουν όλα μαζί και ξεκίνησαν το νέο του Project που ακούει στο όνομα BACKPACK BROTHERS.

Τα αδέρφια με τα σακίδια στην πλάτη ξεκινούν ταξίδια στον κόσμο όπου θα προσφέρουν εθελοντική εργασία και θα ανακαλύπτουν τόσο νέα μέρη όσο και τα δικά τους όρια κάθε φορά.

Η Βούλα μας παρουσιάζει ένα γύρισμα πολύ διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Πάμε στα Χανιά και στην 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο χώρο λειτουργεί ένα μουσείο που λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν , δεδομένου ότι βρίσκεται μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα εκθέματα του μας εξιστορούν μισό αιώνα δράσης και παρουσίας της πολεμικής αεροπορίας, φωτογραφικά ντοκουμέντα και σπάνιο υλικό πρώτη φορά στο φακό της εκπομπής.

Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι συνεργάτες, συνάδελφοι και φίλοι της Ανδριανής. Δύσκολος συνδυασμός για μια νορμάλ συνέντευξη. Μαρία Σβολιαντοπούλου, Αντώνης Ρενιέρης, Αμαλία Ζαργιανάκη.

Η σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Για θύμισέ μου», έρχονται στον καναπέ της εκπομπής και θυμούνται στιγμές από τα γυρίσματα, ευτράπελα, δυσκολίες και σκηνές που μπορεί να στήθηκαν για ένα κινηματογραφικό πλατό αλλά έρχονται να μιλήσουν στον κόσμο για μια πραγματικότητα που πονάει πολύ.

Την πραγματικότητα των ασθενών με Alzheimer και των φροντιστών τους.

Το Σάββατο στις 21:45 στην εκπομπή «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV

Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ

Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια