Πρεμιέρα για την εκπομπή «Έλα Κοντά» με την Αναστασία Μπιτζιλέου στην ΚΡΗΤΗ TV

Life
Πρεμιέρα για την εκπομπή «Έλα Κοντά» με την Αναστασία Μπιτζιλέου στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εκπομπή γεμάτη… Κρήτη, μουσική και χρώματα

Έναρξη νέου κύκλου εκπομπών για την Αναστασία Μπιτζιλέου με την εκπομπή της «Έλα Κοντά». Μια εκπομπή που γεννήθηκε στην ΚΡΗΤΗ TV για να καταγράψει τις ομορφιές της ενδοχώρας μας, τα ήθη και τα έθιμα της, τους ζεστούς φιλόξενους ανθρώπους της, που προσπαθούν με τον εθελοντισμό αλλά και την ψυχή τους να αναδείξουν τον τόπο τους!

Η Βούλα Στρατάκη σύνθεσε το τραγούδι των τίτλων, που πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ με τους μουσικούς της, ενώ οι στίχοι αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο της εκπομπής! Η Αναστασία Μπιτζιλέου είναι το «αερικό» που ενώνει κόσμο και δίνει χαρά!

Και η πρεμιέρα της εκπομπής δίνει μεγάλη χαρά στους Σπηλιανούς, έχουν την τιμιτική τους στο πρώτο επεισόδιο του «Έλα Κοντά» . Η γιορτή έγινε στην πλατεία του χωριού με τις 25 λεοντοκεφαλές βρύσες στην Κεφαλοβρύση!

Ψηλά αιωνόβια πλατάνια συνθέτουν το ωραιότερο σκηνικό για να στηθεί η παρέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σπηλίου! Βόλτες στα γραφικά στενά, τρεχούμενα νερά, αναπαλαιωμένα αρχοντικά, λαογραφικά μουσεία, βυζαντινές εκκλησίες, σπηλιές, μύλοι, βοτανόκηποι, κρητική αυθεντική κουζίνα  και καταστήματα με είδη λαϊκής τέχνης σκλαβώνουν την ματιά σας και όλα αυτά συνδεμένα με αληθινές ιστορίες ανθρώπων, κρητική μουσική και χορό!

Και πιο συγκεκριμένα την γιορτή συνθέτουν: ο Δήμαρχος που έσπασε όλα τα ρεκόρ ποσοστών στις Δημοτικές Εκλογές σε πανελλήνιο επίπεδο Γιάννης Ταταράκης ο οποίος μας καλωσορίζει στον Δήμο Αγίου Βασιλείου!

Η Νεκταρία Βρυλλάκη πρόεδρος του Γυναικείου Πολιτιστικού Συλλόγου που μας ενημερώνει για τις δράσεις του, ο Στέλιος Βρυλλάκης μας ξεναγεί στις βυζαντινές εκκλησίες, ο Δημήτρης Παπαδάκης μας γνωρίζει τον τόπο του, ο Στέφανος Μαραβελάκης μας κάνει βόλτα στο βοτανόκηπο και στα θεραπευτικά φυτά του, η Ζωή Θεοδωράκη μας γνωρίζει το απίστευτο σε φυσικό κάλος μονοπάτι που οδηγεί στο Άγιο Πνεύμα ένα πραγματικό ησυχαστήριο ενώ η κ. Βαγγελιώ με την κ. Ελένη μας φτιάχνουν κολοκυθοανθούς και χορτόπιτες! Ο Γιάννης Τσουρδαλάκης με το μουσικό συγκρότημα του με τον Παύλο Πωλιουδάκη και το χορευτικό συγκρότημα του αναλαμβάνουν την διασκέδαση μας!

Μείνετε συντονισμένοι στην εκπομπή «Έλα Κοντά» μια Κυριακάτικη συνήθεια που δύσκολα την αποχωρίζεσαι στην ΚΡΗΤΗ TV.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αναστασία Μπιτζιλέου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News