Η Πάολα «τρέλανε» τους Κρητικούς - Οι μαντινάδες της στον χορό των αστυνομικών

Life
Η Πάολα «τρέλανε» τους Κρητικούς - Οι μαντινάδες της στον χορό των αστυνομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεσηκώσει τους Κρητικούς που πλημμύρισαν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο

«Μάγεψε» τα πλήθη η εκρηκτική Πάολα  που ήταν προσκεκλημένη στον χορό της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, το βράδυ της Πέμπτης.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή και με την εκθαμβωτική της παρουσία, αλλά και τη μοναδική  φωνή της έκανε το κοινό να παραληρεί.

Τραγούδησε μαζί τους, χόρεψε, φωτογραφήθηκε και γενικότερα «δημιούργησε «μια βραδιά που όσοι ήταν εκεί θα θυμούνται για αρκετό καιρό, ενώ ξεχωριστή και η στιγμή όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια κάλεσε Κρητικούς για να πουν μαζί μαντινάδες.

Να προσθέσουμε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν συνάδελφοι - μέλη της Ένωσης που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους καθώς και τα παιδιά των μελών που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας (ΑΕΙ-ΤΕΙ).

Τα έσοδα της ετήσιας χοροεσπερίδας διατέθηκαν στον Παγκρήτιο Σύλλογο  Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Ξεχώρισε από την εφηβεία της

Η Πάολα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, προέρχεται από μουσική οικογένεια και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι, δίπλα στους γονείς της, ενώ από την πρώτη στιγμή και συγκεκριμένα σε ηλικία μόλις 14 ετών ξεχώρισε.

Η ιδιαίτερη χρεία της φωνής της, η οποία είναι και χαρακτηριστική, την έκανε να ερμηνεύει μοναδικά λαϊκά τραγούδια και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες.

https://www.youtube.com/watch?v=Ng1Ky0E3c-M

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News