Ψυχαγωγία

«Ανδριανή»: Κάνει πρεμιέρα με μια εκπομπή - έκπληξη

Μη χάσετε την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, απόψε στις 21:45

Μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν η Ανδριανή μας κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου.

Βόλτες, φύση, δραστηριότητες, ωραίες κουβέντες με ωραίους ανθρώπους.

Κάθε ιδέα που μπορεί να μπει στο μυαλό μας και να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο, είναι μια ιδέα που η Ανδριανή θα σας προτείνει!

Η εκπομπή εστιάζει στους ανθρώπους, τους καθημερινούς, απλούς αλλά και τους περισσότερο προβεβλημένους, που έχουν ένα δυνατό παράδειγμα να μας δώσουν.

Φέτος η Ανδριανή κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο και αυτό είναι τα ταξίδια. Ταξίδια με προορισμό, ανθρώπους! Εκτός Ελλάδας συναντά, Έλληνες και κατά κύριο λόγο Κρήτες, που ρίσκαραν, υπερέβησαν τα γεωγραφικά όρια της χώρας μας και κυρίως υπερέβησαν τα προσωπικά τους όρια και αναζήτησαν ένα νέο τόπο για να φτιάξουν τη ζωή τους, όπως τους ευχαριστεί.

Άνθρωποι που έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση, και σήμερα έχουν πολύτιμη γνώση να μοιραστούν μαζί μας.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν η Ανδριανή υποδέχεται φίλους, νέους και παλιότερους…

Με την οικογενειακή σύμβουλο Κική Τζωρτζακάκη, κουβεντιάζουν για τους καυγάδες. Και ο τίτλος που τελικά μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση είναι: Μη φοβάστε τους καβγάδες, τις σιωπές να φοβάστε.

Με την ψυχολόγο Μαρία Κυδωνάκη η συζήτηση στρέφεται γύρω από τη σχέση γονιών και παιδιών. Attachment parenting, ο όρος αφορά στην ανατροφή των παιδιών. Γονείς που μεγαλώνουν συναισθηματικά ασφαλή παιδιά, γονείς που απολαμβάνουν τη γονεϊκότητα, εμπιστεύονται το ένστικτο τους και μεγαλώνουν παιδιά συνδεδεμένα και συμπονετικά.

Η πρώτη - πρώτη συζήτηση της σεζόν αφορά σε ένα ταξίδι. Το ταξίδι μιας μεγάλης ομάδα στην Ουγκάντα της Αφρικής. 12 Κρητικοί πάνε στο Bombo για να χτίσουν μια αίθουσα στο σχολείο της περιοχής. Ένα σχολείο – ορφανοτροφείο που φιλοξενεί 300 παιδιά.

Τη συγκεκριμένη αποστολή στην Αφρική θα ακολουθήσει και η Ανδριανή για να καταγράψει όλο το εγχείρημα και να μας το μεταφέρει τηλεοπτικά.

Η νέα τηλεοπτική χρονιά βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της και όλα δείχνουν ότι μας περιμένει μια συναρπαστική σεζόν γεμάτη ταξίδια, κουβέντες, ωραίες ιδέες και φωτεινούς ανθρώπους.

Μαζί με την Ανδριανή Αγγελιδάκη, στις βόλτες και τα ρεπορτάζ η Βούλα Νεονάκη,  και στη σκηνοθεσία και το μοντάζ η Δανάη Σκευάκη.

Ανδριανή, κάθε Σάββατο στις 21:45 στην ΚΡΗΤΗ TV!

  • Δείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια όποτε εσείς το επιθυμείτε ΕΔΩ
  • Τις συνεντεύξεις και τις βόλτες που ξεχωρίζετε ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια