Όμορφες Κυριακές με «Έλα Κοντά» & «Πας Μαγειρεύοντας», στην ΚΡΗΤΗ TV

Life
Όμορφες Κυριακές με «Έλα Κοντά» & «Πας Μαγειρεύοντας», στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο εκπομπές που αγαπήθηκαν από το κοινό της Κρήτης, οι οποίες προβάλλονται από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΚΡΗΤΗ TV, ξανά στους δέκτες σας

Δύο εκπομπές, που «μυρίζουν» φύση, χωριό και παράδοση, θα έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές της Κρητικής Τηλεόρασης να παρακολουθήσουν ξανά.

Η Αναστασία Μπιτζιλέου με την εκπομπή «Έλα Κοντά» και ο Βασίλης Πατσής, με την εκπομπή «Πας Μαγειρεύοντας» θα μας κρατούν συντροφιά τις Κυριακές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δίνοντας… χρώμα στα ξένοιαστα, Κυριακάτικα απογεύματά μας.

Η Αναστασία και η εκπομπή «Έλα Κοντά», φέρνει πιο κοντά τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, μέσα από μια ατέλειωτη γιορτή!

Η εκπομπή δίνει το βήμα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης, οι οποίοι με τη δράση τους, προσπαθούν να διασώσουν και να αναδείξουν ήθη, έθιμα και τοπικές παραδόσεις του χωριού τους.

Με μουσικά και χορευτικά σχήματα, χορωδίες και με θεατρικές ομάδες, να ανεβαίνουν στην σκηνή.

Με τον ατέλειωτο πλούτο της λαϊκής παράδοσης σε ενδυμασίες και λαϊκή τέχνη να βρίσκονται στο επίκεντρο. Με την ανάδειξη τοπικών μουσείων, βυζαντινών εκκλησιών και μοναστηριών.

Αλλά και με αυθεντικά κρητικά  προϊόντα, παραδοσιακά επαγγέλματα που τείνουν να εξαφανιστούν, παραδοσιακές συνταγές, και όλα αυτά μέσα σε φυσικά τοπία μοναδικής ομορφιάς!

Ζεστοί άνθρωποι με αυθεντικά χαμόγελα, ανοίγουν την αγκαλιά τους και μας φιλοξενούν στα σπίτια τους! 

Η Κρήτη και η χαρακτηριστική κρητική λεβεντιά, βρίσκονται σε κάθε επεισόδιο του «Έλα Κοντά».

Αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 18:00 ραντεβού με την Αναστασία και την εκπομπή «Έλα Κοντά» στην ΚΡΗΤΗ TV.

«Πας Μαγειρεύοντας»

Νωρίτερα ο Βασίλης Πατσής, με την εκπομπή «Πας Μαγειρεύοντας» στην ΚΡΗΤΗ TV, μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων, εμπνευσμένο από την Κρητική παράδοση και το μεράκι του ίδιου για τη γαστρονομία και τη μεσογειακή κουζίνα. 

Με γνώμονα την υγιεινή διατροφή δημιουργεί πιάτα που θα λατρέψετε και θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε!

Και όλα αυτά ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέους τόπους και παραδόσεις!

Αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 16:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News