Πρεμιέρα για το «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV

Life
Πρεμιέρα για το «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για άλλη μία χρονιά στον αέρα η αγαπημένη εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού

Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» καλωσόρισε για τη νέα φετινή σεζόν η ανανεωμένη και εντυπωσιακή παρουσιάστρια της ΚΡΗΤΗ TV, Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ένα ανανεωμένο πλατό, με νέους συνεργάτες, η Ιωάννα Μαλέσκου, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχτηκε τους πρώτους καλεσμένους της νέας σεζόν, στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».

Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε ο Μάρκος Σεφερλής

«Ποδαρικό» στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς ανεβάζει την επιτυχημένη παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας».

Ο δημοφιλής κωμικός, ευρηματικός και αυτοσαρκαστικός, μετά τον σάλο που έγινε το περασμένο φθινόπωρο με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», ανέβασε το «Ζητείται σεφ της κωμωδίας», η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Μία συνέντευξη εξομολόγηση από τον Μάρκο στην Ιωάννα, καθώς μίλησε για όλους και για όλα.

Η παράσταση ανεβαίνει στο «Αστόρια» στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η αγαπημένη παρουσιάστρια, καλοσώρισε στο πλατό τον σεφ - ζαχαροπλάστη Θέμο Ρήγα, ο οποίος σκοπεύει να μας... καταπλήξει για άλλη μία σεζόν με τις μοναδικές συνταγές του!

Καθημερινά ραντεβού

Συνεντεύξεις, ταξίδια, fitness, διατροφή, μόδα, μυστικά ομορφιάς, life style, ιατρικά νέα, κοινωνικές δράσεις, τέχνη, παράδοση και εικόνες γεμίζουν τα μεσημέρια μας. 

Η εκπομπή θα δίνει καθημερινά ραντεβού στις 15:00, πλούσια σε ρεπορτάζ από κάθε γωνιά του νησιού, που αναδεικνύουν πρόσωπα και μέρη, που μας καλούν να τα γνωρίσουμε.

Η Ιώννα Μαλέσκου παρουσίασε τους νέους της συνεργάτες. 

Στο πλατό της εκπομπής ο αγαπημένος σεφ - ζαχαροπλάστης Θέμος Ρήγας, ο οποίος σκοπεύει να μας... καταπλήξει για άλλη μία σεζόν με τις μοναδικές συνταγές του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News