«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» όλες τις παλιές καλές στιγμές

Κρήτη
«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» όλες τις παλιές καλές στιγμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:45, ραντεβού με την παράδοση στην ΚΡΗΤΗ TV

Τριάντα χρόνια ιστορία, τριάντα χρόνια παράδοση, τριάντα χρόνια λειτουργίας του σταθμού και καταγραφής της ζωής, της κουλτούρας, της παράδοσης και του πολιτισμού του νησιού μας. 

Το πολύτιμο αρχείο της ΚΡΗΤΗ ΤV περιλαμβάνει έναν πλούτο 30 ετών, καταγραφής και ανάδειξης του πολιτισμού και παροχής ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Αυτό το πολύτιμο αρχείο έρχεται να φέρει στα σπίτια όλων των Κρητικών το νέο πρόγραμμα, καθώς «Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» όλες τις παλιές καλές στιγμές.

Παλιές μουσικές εκπομπές και εκπομπές πολιτισμού που διαφυλάσσονται στο αρχείο της ΚΡΗΤΗ TV ως σπάνια ιστορικά ντοκουμέντα, επεξεργάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία  και επιστρέφουν στις οθόνες .

«Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» είναι μια σειρά εκπομπών που θα σας ξεναγεί στον μουσικό πολιτισμό της Κρήτης παρουσιάζοντας σημαντικές  προσωπικότητες του νησιού.

Επιλέγοντας στιγμές από διάφορες παλιές τηλεοπτικές εκπομπές, η ΚΡΗΤΗ TV ξεκινά ένα ταξίδι στα μονοπάτια της μνήμης και μια μοναδική περιήγηση στη μουσική ιστορία της Κρήτης.

Κάθε εκπομπή θα αφηγείται την ιστορία ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη της Κρήτης και θα παρουσιάζει τραγούδια καθώς και συνεντεύξεις του  όπως έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της ΚΡΗΤΗ TV.

Η ΚΡΗΤΗ TV σας προσκαλεί να θυμηθείτε και να γνωρίσετε το μουσικό παρελθόν της Κρήτης μέσα από το πλούσιο τηλεοπτικό της αρχείο και  την εκπομπή «Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…».

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:45, ραντεβού με την παράδοση στην ΚΡΗΤΗ TV

Επιμέλεια: Βούλα Νεονάκη..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News