ΚΡΗΤΗ TV: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιστρέφουν στις οθόνες σας

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιστρέφουν στις οθόνες σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εβδομάδα γεμάτη πρεμιέρες είναι η επόμενη για την ΚΡΗΤΗ TV

Οι αγαπημένοι σας δημοσιογράφοι και παρουσιαστές επιστρέφουν από αυτήν την Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου στο  τηλεοπτικό τους πόστο για μια σεζόν γεμάτη ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Εκπομπές που παραδοσιακά έχετε αγαπήσει έρχονται και πάλι στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Νέες παραγωγές και γνωστοί παρουσιαστές σε εκπομπές έκπληξη στην ΚΡΗΤΗ TV!

Η νέα σεζόν για το κανάλι των κρητικών κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Όλη η επικαιρότητα από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, με την εγκυρότητα της μεγάλης δημοσιογραφικής ομάδας της ΚΡΗΤΗ TV.

Η Κατερίνα Σαλαπάτα στο τιμόνι του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων μας ενημερώνει καθημερινά στις 20:30.

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό η Ιωάννα Μαλέσκου, μας λέει «Καλό Μεσημέρι» στις 15:00 και κηρύσσει επίσημα την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Πλούσια ρεπορτάζ από κάθε γωνιά του νησιού που αναδεικνύουν πρόσωπα και μέρη που μας καλούν να τα γνωρίσουμε. Συνεντεύξεις, ταξίδια, fitness, διατροφή, μόδα, μυστικά ομορφιάς, life style, ιατρικά νέα, κοινωνικές δράσεις, τέχνη, παράδοση και εικόνες γεμίζουν τα μεσημέρια μας.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνει η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».

Ο Λευτέρης Κουμαντάκης καθημερινά στις 18:00 με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο. Με καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Μαζί του φέτος στα ρεπορτάζ η Γιώτα Αρχοντάκη.

Στις 22:00 ο Μάνος Δασκαλάκης, έρχεται για μια ακόμη χρονιά με την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του σε «Ώρα Αιχμής». Θέματα από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, γεγονότα και πρόσωπα, ξετυλίγουν τη δική τους ιστορία κάθε βράδυ Δευτέρας.

Το ραντεβού της Παρασκευής στις 22:00 είναι σταθερό εδώ και 24 χρόνια.

Ο Γιώργος Σαχίνης επιστρέφει με την εκπομπή «Αντιθέσεις» την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Μια εκπομπή που ξεχωρίσατε την περσινή σεζόν, «οι Ήρωες» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, έρχονται και πάλι στη συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 22:50.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα συνομιλήσει με άτομα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή τους. Άνθρωποι που τα συναισθήματα και τα βιώματά τους κλείστηκαν για χρόνια πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Φέτος η ΚΡΗΤΗ TV, έχοντας ήδη κοντά 30 χρόνια παρουσίας στην καθημερινότητα και τα δρώμενα του νησιού, κάνει βουτιά στο αρχείο της και ανασύρει από αυτό πραγματικούς θησαυρούς. Μια σειρά εκπομπών που θα σας ξεναγεί στον μουσικό πολιτισμό της Κρήτης παρουσιάζοντας σημαντικές προσωπικότητες του νησιού, μέσα από τις εμφανίσεις τους σε παλαιότερες εκπομπές του καναλιού. «Η ΚΡΗΤΗ TV θυμάται…» με την επιμέλεια της Βούλας Νεονάκη, στις οθόνες την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 21:45.

Ο αγαπημένος σας Στέλιος Ζερβός έρχεται με μια εκπομπή έκπληξη για τη φετινή σεζόν! Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:50 μ.μ. στις «Βραδινές Ιστορίες» υποδέχεται ωραίους ανθρώπους στο ανανεωμένο του loft. Με τον ξεχωριστό τρόπο που έχει να ξεκλειδώνει τους ανθρώπους, ανακαλύπτει όλα αυτά που συνέθεσαν την προσωπική τους πορεία και έκαναν τη ζωή τους όμορφη.

Κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της επιστήμης, της τέχνης, συμμετέχουν σε ένα δημιουργικό διάλογο που φωτίζει τις αντιθέσεις της καθημερινότητας μας.

Τα βράδια του Σαββάτου, η τηλεοπτική μας παρέα τα 4 τελευταία χρόνια είναι η Ανδριανή Αγγελιδάκη. Με την Ανδριανή μας περιμένει μια συναρπαστική σεζόν γεμάτη ταξίδια, κουβέντες, ωραίες ιδέες και φωτεινούς ανθρώπους.

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιστρέφει στις 12 Οκτωβρίου στις 21:45.

Η Κυριακή στην Κρήτη TV, είναι γεμάτη βόλτες, ωραίες γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές, εικόνες από τα υπέροχα γεμάτα ζωντάνια χωριά μας και φιλόξενους ανθρώπους.

Ο Βασίλης Πατσής με την εκπομπή «Πας Μαγειρεύοντας» μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων, εμπνευσμένο από την Κρητική παράδοση και το μεράκι του ίδιου για τη γαστρονομία και τη μεσογειακή κουζίνα.

Με γνώμονα την υγιεινή διατροφή δημιουργεί πιάτα που θα λατρέψετε και θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε!

Και όλα αυτά ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέους τόπους και παραδόσεις!

Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 16:30.

Η Αναστασία Μπιτζιλέου τα απογεύματα της Κυριακής στις 18:00 μας κάνει μια ξεχωριστή βόλτα στα χωριά, τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού μας.

«Έλα Κοντά» μια εκπομπή που φέρνει πιο κοντά τους τηλεθεατές της Κρήτη TV με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, μέσα από μια ατέλειωτη γιορτή!

Δίνουμε το βήμα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης, οι οποίοι με την δράση τους προσπαθούν να διασώσουν και να αναδείξουν ήθη, έθιμα και τοπικές παραδόσεις του χωριού τους.

Πρώτη εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Από τις 20 Οκτωβρίου στο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, επιστρέφει και η εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος» με τον Ιωάννη Λίλη. Μια εκπομπή που αναδεικνύει καίρια ζητήματα της σημερινής κοινωνίας, πάντοτε με την αγάπη και τον λόγο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίου. Κάθε Κυριακή στις 15:30.

Η σεζόν για το κανάλι των κρητικών ξεκινά και επίσημα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, μείνετε συντονισμένοι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News