«Greatest Variety Show»: Δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι μάγοι σε μια μοναδική εκδήλωση στο Ηράκλειο

Life
«Greatest Variety Show»: Δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι μάγοι σε μια μοναδική εκδήλωση στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,14 Σεπ 2019, 21:00
Κηποθέατρο "Μάνος Χατηδάκις"
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα νούμερα από τις 12 παραγωγές της SJC, όλες ενσωματωμένες μέσα σε ένα μεγάλο πολυμορφικό θέαμα

Μια μοναδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στο κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις” το ερχόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ. Πρόκειται για το “The Greatest Variety Show” που θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πολυμορφικό θέαμα.

Η “Virginia Carbone” ίδρυσε το “Sailing Jazz Company” στην Κρήτη το 2005. Από τότε η εταιρεία παράγει επιτυχημένες επαγγελματικές παραστάσεις για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης, καθιστώντας την καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς τη μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της στο νησί μας.

Φέτος η “Sailing Jazz Company” (SJC) παρήγαγε 12 διαφορετικές παραστάσεις με 18 διεθνείς καλλιτέχνες. Η ποικιλία των προγραμμάτων περιλαμβάνει μαγεία (Quick-Change/Γρήγορη-Αλλαγή, ψευδαισθήσεις, comedy), διεθνείς χορευτικές εκδηλώσεις (showgirls, κλασικό, κλακέτες, modern-jazz...), water-ballet με συγχρονισμένη κολύμβηση, “μαύρο” θέατρο και “aerial” ακροβατικά.

Ακολουθώντας μεγάλη παράκληση από το τοπικό κοινό, η “Sailing Jazz Company” αποφάσισε να παρουσιάσει ένα θέαμα που απευθύνεται σε Κρητικούς και όχι μόνο σε τουρίστες. Δεν υπάρχει καλύτερο γεγονός από το Φεστιβάλ “Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2019” για αυτόν τον σκοπό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα νούμερα από τις 12 παραγωγές της SJC, όλες ενσωματωμένες μέσα σε ένα μεγάλο πολυμορφικό θέαμα.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μάγοι, το ντουέτο Virginia & Franco, παρουσιάζουν την εκπληκτική τέχνη του “Quick-Change” (ή Γρήγορη Αλλαγή). Το Quick-Change είναι το παρακλάδι της μαγείας, όπου οι καλλιτέχνες αλλάζουν κοστούμια μαγικά σε μισό δευτερόλεπτο μπροστά στους θεατές. Το Quick-Change έγινε γνωστό παγκοσμίως μετά από τη μεγάλη επιτυχία του που είχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “America’s got talent”.

Άλλα επιτυχημένα δρώμενα που παρουσιάζονται από το ντουέτο Virginia & Franco είναι νούμερα “απόδρασης” συνδυασμένα με κωμικά σκετς, τα οποία θα αφήσουν τους θεατές έκπληκτους μια στιγμή, και με κομμένη την ανάσα από το γέλιο αμέσως μετά.

Δύο “aerial” ακροβάτες παράγουν εντυπωσιακές χορογραφίες, αιωρούμενοι από 5 μέτρα ψηλά στον αέρα με πανί και εναέρια αιωρούμενα στεφάνια. Αυτή η τέχνη συνδυάζει τη χάρη και την ομορφιά του χορού με ακροβατικές δεξιότητες και την αδρεναλίνη ενός παράγοντα υψηλού κινδύνου!

Όλη η παράσταση υποστηρίζεται από 5 επιπλέον επαγγελματίες χορεύτριες, οι οποίες εμπλουτίσουν την ενέργεια και τη λάμψη με μοντέρνους και pop χορούς, όμορφα φτερά, εκπληκτικά ειδικά φωτιστικά εφέ, λέιζερ, “μαύρο” θέατρο και παραστάσεις με φωτιά.

Το θέαμα είναι γεμάτο από ενέργεια και γρήγορο ρυθμό σε μια συνεχή ροή και θα περιλαμβάνει επίσης στιγμές από συμμετοχή των θεατών.

Με μαγεία, κωμωδία και χορό, το θέαμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 0 μέχρι 99 χρονών! Ένα θέαμα όπου και οι ενήλικες και τα παιδιά θα έχουν μεγάλη ικανοποίηση και θα συνεχίζουν να το συζητούν για μέρες!

Το “The Greatest Variety Show” έχει διάρκεια 90+ λεπτά. Καλλιτεχνική διευθύντρια είναι η Virginia Carbone, ενώ την παραγωγή έχει η “Sailing Jazz Company”.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ (για παιδιά 4-12 ετών είναι 7 ευρώ). Η προπώληση online γίνεται στο www.sailingjazzcompany.com και στα ταμεία του κηποθεάτρου “Καζαντζάκη” (καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ). Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα: www.sailingjazzcompany.com.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News