default-image

«Τα Φιλαράκια»: Αποκαλύψεις για τη σειρά - φαινόμενο

Life
«Τα Φιλαράκια»: Αποκαλύψεις για τη σειρά - φαινόμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι προορίζονταν για άλλους ρόλους και ποιος, σύμφωνα με το σενάριο, ήταν γκέι;

Nέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για «Τα Φιλαράκια», τη σειρά που «κέρδισε» τις καρδιές εκατομμυρίων τηλεθεατών, τη νεανική παρέα που εισέβαλε πριν από 25 χρόνια στη ζωή τους . Η Ρέιτσελ ,ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, ο Τζόι και η Φοίβη έμελλε να γίνουν μέρος της αμερικανικής καθημερινότητας, αλλά η επιτυχία ξέφυγε και από τα όρια της ηπείρου.

Η Μόνικα προοριζόταν για το ρόλο της Ρέιτσελ

Σύμφωνα mixanitouxronou.gr o πρώτος ηθοποιός που συμφώνησε με τους παραγωγούς ήταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ, καθώς οι δημιουργοί είχαν γράψει τον ρόλο του Ρος πάνω του. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει ότι έφτιαξαν τον χαρακτήρα εμπνευσμένοι από τη φωνή του ηθοποιού.

Η δεύτερη ηθοποιός που υπέγραψε συμβόλαιο για τη σειρά ήταν η Κόρτνει Κοξ, η οποία αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο της Ρέιτσελ, αλλά η ηθοποιός πίστευε ότι η Μόνικα είναι πιο δυνατός χαρακτήρας. Έτσι διεκδίκησε τον ρόλο και τον κέρδισε. Η τελευταία που πέρασε επιτυχημένα το κάστινγκ ήταν η Τζένιφερ Άνιστον. Πριν πάρει τον ρόλο της Φοίβη, η ηθοποιός Λίζα Κάρντοου, τον είχε απορρίψει η Έλεν ντε Τζένερις. Η Κάρντοου την περίοδο εκείνη είχε απολυθεί από τη σειρά «Frisier» και ήταν πολύ στεναχωρημένη. Αργότερα, όταν η σειρά είχε ήδη κάνει επιτυχία, η ηθοποιός δήλωσε για την απόλυση: «Τελικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί».... 

Ο Τσάντλερ θα ήταν γκέι και ο Μόνικα με τον Τζόι ζευγάρι

Μία ίσως από τις πιο ανατρεπτικές αποκαλύψεις του καναλιού, ήταν ότι το ζευγάρι της σειράς δεν ήταν από την αρχή ο Ρος και η Ρέιτσελ, αλλά η Μόνικα και ο Τζόι, που θα παρουσιάζονταν στο κοινό ως εραστές. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ Άνιστον και Σουίμερ, σχεδόν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Ο Τσάντλερ, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο ήταν ομοφυλόφιλος. Όταν ο Μάθιου Πέρι πέρασε το κάστινγκ για τον ρόλο, αποκάλυψε στους σεναριογράφους ότι ο ίδιος είχε πρόβλημα με την προσέγγιση των γυναικών και γινόταν άγαρμπος, λέγοντας χοντροκομμένα αστεία. Το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα του ηθοποιού ενσωματώθηκε στον ρόλο και ο Τσάντλερ έγινε στρέιτ. Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο...

Γενέθλια 25 χρόνων

Mε τη συμπλήρωση 25χρόνων από την ημέρα που ξεκίνησε η σειρά «Τα Φιλαράκια», που γνώρισε πρωτοφανή παγκόσμια επιτυχία, οι λάτρεις της σειράς θα το γιορτάσουν.

Σε μια ειδική προβολή οι φανατικοί της σειράς στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών. Σε κάθε βραδιά, οι υπεύθυνοι έχουν προβλέψει να προβάλουν τέσσερα επεισόδια από τη σειρά, αλλά και υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ στο παρελθόν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών

Το ειδικό πρόγραμμα θα βγει στις αίθουσες για τρεις ημέρες και θα προβληθεί σε 1000 κινηματογράφους στη χώρα στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News