Resolution: Το νέο τραγούδι του Alex Kavvadia που θα σου πει ότι... δεν είσαι μόνος

Life
Resolution: Το νέο τραγούδι του Alex Kavvadia που θα σου πει ότι... δεν είσαι μόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκουσε το τραγούδι και δες το video clip που θα σε εντυπωσιάσει

Ο ταλαντούχος Alex Kavvadias είναι ξανά εδώ για να μας παρουσιάσει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Resolution”, αλλά και για να μας δείξει το video clip του που, δίχως αμφιβολία, είναι υπερπαραγωγή.

Σε μουσική και στίχους της Φαίδρας Γραμμένου και μουσική παραγωγή του Greggy K, το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Γρηγορακάκη και μας εντυπωσιάζει.

Το τραγούδι αναφέρεται στην ψυχική ανάγκη για υγιείς επιλύσεις διαπροσωπικών και ενδοψυχικών συγκρούσεων μέσα από την ικανότητα για αυτο-συγχώρεση, συγχώρεση προς τους άλλους και την αποδοχή συγγνώμης αυτών. Και έτσι, ο Alex Kavvadias μας δείχνει για άλλη μία φορά πόσο ευαισθητοποιημένος είναι πάνω σε θέματα που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για ακόμα μία φορά, ο ερμηνευτής μετουσιώνει τις ανθρώπινες ανάγκες και αναζητήσεις σε τέχνη. Για ακόμα μια φορά στέλνει το μήνυμα «δεν είσαι μόνος… όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ίδια ανάγκη για αγάπη, αποδοχή, συγχώρεση.».

Ακούστε το τραγούδι:

Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν ο Alex Kavvadias είχε συνεργαστεί και με τον Ψαραντώνη, δημιουργώντας ένα κομμάτι – αριστούργημα:

https://www.youtube.com/watch?v=Eyri41hJ4hE?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News