«Ανδριανή»: Μια «γεμάτη» εκπομπή με όμορφους ανθρώπους

Life
«Ανδριανή»: Μια «γεμάτη» εκπομπή με όμορφους ανθρώπους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάδνη Τζίκα και η Μαρίνα Παπαντωνάκη, Δέσποινα Λημνιωτάκη και η Λένα Μπορμπουδάκη στο πλατό της Ανδριανής

Αυτό το Σάββατο στην Ανδριανή θα δούμε μια «γεμάτη» εκπομπή, με ανθρώπους που έρχονται να μας αφηγηθούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Ιστορίες με ένα κοινό παρανομαστή. Την επιθυμία για έκφραση, για αλλαγή, για ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.

Η Αριάδνη Τζίκα και η Μαρίνα Παπαντωνάκη, μιλούν για την είδηση, την έννοια της υποκειμενικότητας στην είδηση και τη σχέση τους με την τέχνη. Πολύπλοκο ακούγεται αλλά η Αριάδνη και η Μαρίνα εκφράζουν τις σκέψεις τους, με όχημα την τέχνη και μια έκθεση στην καρδιά του Ηρακλείου.

Βγαίνουμε στη φύση, στη Νότια Κρήτη για ένα retreat που έρχεται να μας θυμίσει πόσο σημαντική είναι η καθαρή διατροφή, η άσκηση και ο χρόνος που οφείλουμε να χαρίζουμε στον εαυτό μας, για να τον φροντίσουμε ουσιαστικά.

Η Δέσποινα Λημνιωτάκη, ψυχολόγος, μιλά για το HEALING TREE μια δομή ή καλύτερη μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που έρχονται να δουλέψουν πάνω στο κομμάτι της ψυχικής υγείας και να δώσουν διέξοδο σε ανθρώπους με ψυχικές νόσους και στους φροντιστές τους.

Η Λένα Μπορμπουδάκη, διευθύντρια της έκθεσης του Μουσείου φυσικής ιστορίας, είναι ένα ωραίο παράδειγμα ανθρώπου που αγαπά την ομαδική δουλειά, δεν εφησυχάζει και έχει μάθει να παλεύει με τον εαυτό της και τις προκλήσεις που μας ανατρέπουν τη ζωή αλλά τελικά μάλλον μας σπρώχνουν να γίνουμε καλύτεροι και περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News