Ψυχαγωγία

Συναυλία

Η συναυλία του καλοκαιριού με Κατσιμίχα, Καζούλη και Καρρά

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, 9:30 μμ, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά

Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση από τρεις τραγουδοποιούς

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το «κέντρο και τις συνοικίες» και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι,  δημιουργώντας  μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό». Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού!

Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Πάνος Κατιμίχας, Βασίλης Καζούλης & Δημήτρης Καρράς
Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:30 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά

''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα...  πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

Είσοδος 14€
Προπώληση: 12€

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Γραφεία Τουρισμού Γελασάκης
1) Χανιά, Πλατεία 1866 14
2) Σούδα, 25ης Μαρτίου 30 Βιβλιοπωλείο "Μικρό Καράβι"
3) Δασκαλογιάννη 55
4) Κιόσκι Δημοτικής Αγοράς
Από 20 Ιουνίου

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια