Ψυχαγωγία

Ανδριανή: Ειρήνη, Ελένη και Ματούλα μιλούν για το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε

“Ανδριανή made with love” στις 22:00 το βράδυ

Το Σάββατο 8/6 στην Ανδριανή, η Ειρήνη, η Ελένη και η Ματούλα μάς μιλούν για το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Το καλύτερο για να φτάσουμε στη δική μας προσωπική αλήθεια και να διαμορφώσουμε μια ζωή που μας ευχαριστεί. Μια ζωή που περιλαμβάνει τη σχέση με τον εαυτό μας, με τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο χωριό, στην ίδια πόλη.


Η Ελένη Γαρυφαλάκη είναι εκπαιδευτικός, κυρίως όμως είναι πολιτικό ον. Όπως όλοι οφείλουμε. Έρχεται λοιπόν στην εκπομπή για να μας βάλει το σποράκι της συμμετοχικότητας και της ανάληψης της προσωπικής μας ευθύνης. Πολίτες που “χτίζουν”, ζουν και συμμετέχουν στις πόλεις του μέλλοντος. Στις έξυπνες πόλεις. Σε πόλεις που δεν αρκεί η παρατήρηση και η υπόδειξη του προβλήματος, αλλά στις οποίες ο πολίτης συμμετέχει στη βελτίωση, τη διόρθωση και την εγκατάσταση μιας νέας πρακτικής.


Με τη Ματούλα η Ανδριανή μιλάει για τη δουλειά που κάνουμε με τον εαυτό μας: με ποιο τρόπο μπορούμε να δουλέψουμε με όλα τα θέματα, τα προσωπικά μας, που εντοπίζουμε ότι μας μπλοκάρουν και κάνουν δυσάρεστη την καθημερινότητά μας. Η Ειρήνη Μασαούτη είναι διατροφολόγος, και έρχεται να βάλει σε μια άλλη βάση τη σχέση μας με το φαγητό και κυρίως τη σχέση που αναπτύσσουμε με τα παιδιά μας γύρω από το φαγητό.

“Ανδριανή made with love”

ΚΡΗΤΗ TV - 22:00

Με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια