Ψυχαγωγία

«Ανδριανή»: Η Μαριεντίνα Γκότση μιλά για τη... συμπονετική τεχνολογία

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή «Ανδριανή» της  ΚΡΗΤΗ TV

Αυτό το Σάββατο η «Ανδριανή» μας πάει ωραίες εκδρομές, συναντά παλιούς και νέους φίλους και κάνει κουβέντες που μας πάνε λίγο παρακάτω σαν σκέψη και σαν ιδέα για τον κόσμο που ζούμε.

Πρώτη καλησπέρα από την Μαριεντίνα Γκότση. Η Μαριεντίνα ήρθε από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, από την Καλιφόρνια για να μας πει για την εικονική πραγματικότητα. Τι είναι, τι εφαρμογές έχει στη ζωή μας και πως οι εφαρμογές αυτές μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας. Η Μαριεντίνα εξειδικεύεται στο κομμάτι που αφορά στην συμπονετική τεχνολογία, όπως λέγεται, που στόχο έχει να βοηθήσει ασθενείς με πόνο - σωματικό ή ψυχικό - να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Η αγαπημένη συγγραφέας παιδιών και γονιών, Λήδα Βαρβαρούση, έρχεται με τη Λούνα της, τον υπέροχο σκύλο της, που τη συντροφεύει 13 χρόνια τώρα και μας συστήνουν τη νέα σειρά βιβλίων με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Λούνα. Η Λούνα παίζει μπάλα και μιλάει στην καρδιά των παιδιών για όσα μικρά ή μεγάλα θέματα απασχολούν το μυαλουδάκι τους.

Η Βούλα ετοίμασε την επόμενη εκδρομή σας! Το Φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο, είναι όμορφο. Πολύ όμορφο. Μια διαδρομή εύκολη, μέσα στη φύση και το πράσινο. Αυτή μπορεί να είναι η επόμενη σας εξόρμηση και σημειώστε ότι προτείνεται 100% για οικογένειες και με μικρά παιδιά.

Απόψε στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια