MasterChef: Αποχώρησε και ο Πάνος - Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Life
MasterChef: Αποχώρησε και ο Πάνος - Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση του Πάνου μετά την αποχώρηση του

Το Masterchef φθάνει προς το τέλος του και ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε , αφήνοντας πίσω τους τελευταίους 3 παίκτες που θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό κερδίζοντας και το έπαθλο.

Χθες λοιπόν ήταν η σειρά του Πάνου Τόγια να χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες, έπειτα από έναν κρίσιμο δεύτερο ημιτελικό.Πλέον αυτοί που απέμειναν είναι η Σπυριδούλα, ο Μανώλης και ο Χρήστος.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη εντός αλλά και εκτός πλατό, ενώ λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο 23χρονος μάγειρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε:«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου Λεωνίδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες».

Όλο αυτό το διάστημα ο Πάνος έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πάνου ήταν αμέτρητα.

Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν ήταν και του μέντορα του Πάνου, του  Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος θέλησε να δείξειτην εκτίμηση προς τον παίκτη του αλλά και του να εκφράσει την άποψη ότι θα παραμείνει  δίπλα στον παίκτη της ομάδας του, παρά την αποχώρησή του από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Πασάκο μου… Σε ευχαριστούμε… Ο θείος είναι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Καλή δύναμη και εις το επανιδείν» ήταν το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News