MasterChef: Τέλος και η Ασημίνα - Έφυγε με κλάματα αλλά με ψηλά το κεφάλι

Life
MasterChef: Τέλος και η Ασημίνα - Έφυγε με κλάματα αλλά με ψηλά το κεφάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συγκινητικά λόγια του μέντορα Σωτήρη Κοντιζά

Μια παίκτρια που αν και στην αρχή παρεξηγήθηκε από πολλούς, στη συνέχεια απέδειξε με το πείσμα, την επιμονή, τον τσαμπουκά της και την συνεχή βελτίωση της, ότι δεν τον βάζει κάτω και άξιζε να παραμένει σχεδόν μέχρι και το τέλος του MasterChef στον διαγωνισμό.

Ο λόγος για την Ασημίνα , την Σιλβί,όπως την αποκαλούσαν, η οποία και πέτυχε να φτάσει ως τους έξι κορυφαίους παίκτες  του ριάλιτι μαγειρικής και έπειτα από συμμετοχές της σε πολλές δοκιμασίες αποχώρησης από τις οποίες και κέρδισε τον τίτλο του «terminator», δηλαδή του «εξολοθρευτή»,  καθώς ήταν εκείνη που πάντα επέστρεφε στο σπίτι σε αντιθέσει με τους αντιπάλους της, που ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούσαν.

Όμως χθες και μετά από μία απαιτητική μαγειρική δοκιμασία με αντιγραφή πιάτου που παρουσίασε ο σεφ Γιάννης Λουκάκος, δεν κατάφερε να «κερδίσει» τον Παντελή και τον Χρήστο  και ως εκ τούτου ήταν  εκείνη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι παίκτες αυτήν την φορά δεν πήγαν σπίτι για να περιμένουν τους παίκτες που παρέμεναν στο παιχνίδι και ως εκ τούτου και στον διαγωνισμό αλλά έμαθαν από τον εξώστη τα αποτελέσματα.

Από το τελευταίο επεισόδιο, αυτό  της Παρασκευής, όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα δάκρυα και η συγκίνηση καθώς η δημοφιλής παίκτρια αποχαιρετούσε κριτές και συμπαίκτες της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς την ρώτησε ποιος ήταν ο αρχικός της στόχος και εκείνη απάντησε: «Πρώτα από όλα ήταν να ξεπεράσω τις ανασφάλειες μου πάνω στη μαγειρική. Αυτό που με βοήθησε στο παιχνίδι ήταν στο να πιστέψω ότι μπορώ και να προχωρήσω».

Ενώ αίσθηση προκάλεσαν και τα πολύ καλά λόγια που της είπε ο μέντορας της.

«Κάποιοι πίστεψαν σε εσένα. Μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ. Νομίζω ότι με έβγαλες ασπροπρόσωπο. Εγώ είδα πρόοδο.» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ασημίνα απόψε αποχωρεί από το παιχνίδι. Ακούστε όσα της είπε ο μέντοράς της @scontizas. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Πλέον το MasterChef που φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του συνεχίζει με την βασική πεντάδα που είναι : Μανώλης Σαρρής, Πάνος Τόγιας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγο πριν η Ασημίνα φύγει, οι παίκτες συζητούν όλοι μαζί. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News