Εκλεκτοί καλεσμένοι και ξεχωριστές συζητήσεις στην «Ανδριανή»

Life
Εκλεκτοί καλεσμένοι και ξεχωριστές συζητήσεις στην «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή κάνει όμορφες κουβέντες που έχουν χαρακτήρα προσωπικής κατάθεσης

2 άνθρωποι έκαναν ταξίδια ζωής σε μέρη που σου αποκαλύπτουν μια διαφορετική πραγματικότητα, από αυτή που ζούμε. Ο Γιώργος και η Μαριάννα, μας αφηγούνται την εμπειρία τους στο Άγιο όρος και την Κένυα αντίστοιχα.

Η Βούλα βγαίνει στην ανοιξιάτικη Κρήτη και φτάνει στον Πρίνο. Στο μικρό αυτό χωριό η εκκλησία της Παραπονεμένης Παναγιάς αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου και είναι γνήσια έκφρασης πίστης και λατρείας των κατοίκων στο Θεό.

Η Μαριάννα Στρατήγη μιλά για την εμπειρία που έζησε ταξιδεύοντας ως εθελόντρια στην Κένυα. Η προσωπική της ανάγκη να κάνει αυτό το ταξίδι αποτέλεσε την αφορμή να ανακαλύψει η ίδια δυνάμεις που είχε μέσα της κρυμμένες, αλλά και αιτία να αλλάξουν πολλά πράγματα σε μια μικρή κοινότητα του Ναϊρόμπι, όπου παιδιά και γυναίκες δίνουν ένα καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Γνωρίζουμε τον Μάριο, ένα αγόρι που ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του να συναντήσει τα αδέλφια Αντετοκούμπο. Η ομάδα του MAKE A WISH φρόντισε να κάνει την ευχή του πραγματικότητα και όλοι εμείς υποστηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να εκπληρώνει ευχές και να μεταμορφώνει ζωές, παιδιών με [πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Γιώργος Ξηρογιάννης, είναι φωτογράφος και συνάντησε την Ανδριανή για να μιλήσουν για την αποστολή του στο Άγιο Όρος. Στο περβόλι της Παναγίας βρέθηκε στα πλαίσια της επαγγελματικής του ιδιότητας για ένα φωτορεπορτάζ. Το ταξίδι όμως αυτό εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι στον ίδιο του τον εαυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News