Η «Ανδριανή» υποδέχεται όμορφους ανθρώπους και μιλάει για συναισθήματα

Life
Η «Ανδριανή» υποδέχεται όμορφους ανθρώπους και μιλάει για συναισθήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μη χάσετε την εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV στις 22:00

Το Σάββατο η Ανδριανή συναντά ωραίους ανθρώπους και μιλά μαζί τους για την προσωπική μας ανάπτυξη, τα συναισθήματα, τις σχέσεις, τους ανθρώπους της ζωή μας.

Βλέπουμε πως μπορούμε να χτίσουμε ωραίες σχέσεις με τα παιδιά μας περνώντας διασκεδαστικά ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Κάνουμε μια βουτιά στον γαστρονομικό μας παρελθόν. Η Βούλα Νεονάκη συναντά την καθηγήτρια Jerolyn Elizabeth Morrison που μελετά πολλά χρόνια τώρα τον Μινωικό πολιτισμό και τη γαστρονομία του. Οι πρώτες ύλες, οι συνταγές, οι τρόποι που οι Μινωίτες μαγείρευαν, μας αποκαλύπτονται.

Με την Μαρία Κανδεράκη, η Ανδριανή συζητά για τις σχέσεις. Για τις «λάθος» σχέσεις που έχουμε στη ζωή μας και επιλέγουμε να μένουμε σε αυτές, παρά το γεγονός ότι μας δυσκολεύουν αφόρητα.

Με τη Γωγώ Ξενάκη, δασκάλα capoeira, κουβεντιάζουν για την Baby capoeira. Παρακολουθούμε 3χρονους μπόμπιρες να χορεύουν, να παίζουν, να σκαρφαλώνουν και να απολαμβάνουν χρόνο με τους γονείς τους.

Ακόμη η Ανδριανή κάνει μια εξαιρετική κουβέντα με τον Νικόλα Μαγαλιό, εκπαιδευτή προσωπικής ανάπτυξης. Συζητούν για τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας, τη δημιουργικότητα μας και φυσικά τις σχέσεις με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους γύρω μας.

Απόψε στις 22:00 με την Ανδριανή Αγγελιδάκη στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News