Σπουδαίοι άνθρωποι μοιράζονται τις εμπειρίες τους με την «Ανδριανή»

Life
Σπουδαίοι άνθρωποι μοιράζονται τις εμπειρίες τους με την «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μας υποδέχεται στο πλατό της για πολλές κουβέντες και μια ωραία βόλτα στα Χανιά

Με τη σύμβουλο γονέων Κική Τζωρτζακάκη συζητούν για το διαζύγιο. Μια απόφαση που ξεκινά από το ζευγάρι αλλά επηρεάζει τις ζωές όλων των μελών της οικογένειας. Σε ποιες περιπτώσεις το διαζύγιο είναι μονόδρομος; Πότε οι σύντροφοι έχουν τη δυνατότητα να δουν την κρίση στη σχέση τους, σαν μια ευκαιρία να κάνουν μια δυναμική επανεκκίνηση; Πως νοιώθουν τα παιδιά όταν οι γονείς χωρίζουν; Απαντήσεις σε ερωτήσεις που πρώτα από όλα πρέπει να απευθύνουν οι εμπλεκόμενοι σε ένα διαζύγιο, στον ίδιο τους τον εαυτό.

Με την ψυχολόγο Άρια Μπαρκάτσα, μιλούν για τα παιδιά, για το περίφημο Bullying, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Η κουβέντα μας περισσότερο εστιάζει στα παιδιά θύτες. Στα παιδιά που στα μάτια όλων έχουν το ρόλο του νταή, του κακού παιδιού, που σηκώνει χέρι, εκβιάζει και εκφοβίζει. Τελικά αυτά τα παιδιά πόσο φοβισμένα και δυστυχή είναι; Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ αν και τα ίδια πριν από όλους , έχουν υπάρξει θύματα;

Μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι οι ταμπέλες προεξοφλούν συμπεριφορές.

Στα Χανιά η Ανδριανή συναντά τον Γιώργο Αλογδιανάκη, πρόεδρο του Συλλόγου δρομέων υγείας Χανίων. Μιλούν για τον 4ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου. Περπατούν και τρέχουν κομμάτια της διαδρομής, θυμούνται δυνατές στιγμές των αγώνων, μιλούν για τη δύναμη των Μαραθωνοδρόμων και μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχουμε και εμείς όλοι σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News