Ψυχαγωγία

Καλό Μεσημέρι: Ο… Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» γίνεται Ενωμοτάρχης στη «Νεράιδα και το Παλικάρι»

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης μιλάει για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε για την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», στην οποία και συμπρωταγωνιστεί, ενώ προέβη και σε μία… αποκάλυψη.

Όπως είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου, η εν λόγω παράσταση, η οποία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Ηρακλείου, δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι στην Κρήτη το προσεχές καλοκαίρι!

Μέχρι τότε, οι Χανιώτες έχουν σήμερα την ευκαιρία να απολαύσουν μία διπλή παράσταση της κινηματογραφικής επιτυχίας, που έχει μεταφερθεί στο σανίδι, στο Mega Place, στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο έρωτας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του: «Ερωτεύομαι καθημερινά, πέρα από τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί, ερωτεύομαι τη δουλειά μου, ερωτεύομαι το γιο μου, δε θεωρώ ότι είναι μόνο αγάπη αυτό που νιώθω, είναι έρωτας», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο της ζωής του, με τον ερχομό και του γιου του, του Θάνου.

Πάντως, ο ίδιος, θεωρεί ως «σημείο αναφοράς» της καριέρας του τη συμμετοχή του στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», σχολιάζοντας πως «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αν είχα κάνει την ίδια επιτυχία με τα “Εγκλήματα”, θα ζούσα εφ΄ όρου ζωής με τα δικαιώματα».

Ο κ. Νικολαΐδης μίλησε, επίσης, για την οικονομική κρίση, για την επαγγελματική του πορεία μέχρι σήμερα, για το γεγονός ότι είναι… γκρινιάρης και για πολλά ακόμη.

Απολαύστε τον:

Σχόλια