Ψυχαγωγία

Εκλεκτοί καλεσμένοι, μουσική, γεύσεις, εκδρομές και θέατρο στην «Ανδριανή»!

Όλα όσα θα δείτε στην εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή Αγγελιδάκη συναντά ανθρώπους με πολύ διαφορετικά ταλέντα, ιδέες και επιλογές ζωής.

Μουσική, γεύσεις, εκδρομές, θέατρο και ωραίες κουβέντες είναι τα συστατικά αυτού του επεισοδίου.

Δυο φίλες μιλούν για νέα τους μεγάλη αγάπη. Μια ομάδα που θέλει να κάνει θέατρο, που θέλει να δημιουργήσει και να ενώσει όσους αγαπούν την έκφραση. Κατερίνα Ζουρίδη, Ιωάννα Σταμούλη από την ομάδα «Big Mouth», βάζουν στην ατζέντα του Απρίλιου, μια παράσταση με τον τίτλο «ΚΩΛΑΖ». 4 γυναίκες, 4 ιστορίες και ένα κοινό που περιμένει απαντήσεις για την ευθύνη, την τύχη και την ομορφιά να είσαι γυναίκα!

Ο Γιάννη Παπατζανής έρχεται να μας μιλήσει για το ρυθμό. Για τη μουσική και την επίδραση της στην προσωπική μας ανάπτυξη. Ο Βασίλης Παπούλιας κάνει beatbox και η Μάτα Κούρτη με την υπέροχη και πολυδιάστατη φωνή της, μας εξηγούν πως γίνεται η μουσική, και κυρίως ο ρυθμός που κουβαλά, να έχουν δράση εκπαιδευτική, παιδαγωγική, θεραπευτική, λυτρωτική.

Η Βούλα πάει στη Νεάπολη και ανακαλύπτει έναν θησαυρό κεραμικών στο λαογραφικό και ιστορικό μουσείο της πόλης.

Ενώ, με τον Γιώργο Ορφανό, τον κρητικό του «Master Chef», η Ανδριανή μιλά για το reality μαγειρικής, την τηλεόραση, τα οικογενειακά τραπέζια, Τις γεύσεις και τις αναμνήσεις που κουβαλούν. Η μαγειρική είναι τέχνη, έχει τεχνική, δεν έχει όρια στη δημιουργία αλλά υπάρχει ένα στοιχεία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να την κάνεις καλά, να βάζεις αγάπη.

Αυτό το Σάββατο στις 22:00, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

Σχόλια