«Το Πάρκο των Θαυμάτων» κέρδισε τις εντυπώσεις- Μεγάλη επιτυχία στην Avant Premiere

Life
«Το Πάρκο των Θαυμάτων» κέρδισε τις εντυπώσεις- Μεγάλη επιτυχία στην Avant Premiere

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά κάθε ηλικίας συνοδευόμενα από τους δικούς ανθρώπους με μία άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, έδωσαν ραντεβού για την Avant Premiere της ταινίας

H Odeon άνοιξε τις πύλες της για άλλη μια φορά για τα παιδιά του Ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV" αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν καθημερινά σε διαγωνισμούς των Μέσων της ΚΡΗΤΗ TV, για να κερδίσουν τη θέση τους στην Avant Premiere της απίθανης παιδικής ταινία «Το Πάρκο των Θαυμάτων».

Πρόκειται για μία ταινία κινουμένων σχεδίων, που έκανε Avant Premiere για τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, τους ακροατές του Ράδιο 9,84 και τους αναγνώστες του neakriti.gr, το Σάββατο 9 Μαρτίου!

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και πλήθος κόσμου έσπευσε να την παρακολουθήσει.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 3 το μεσημέρι, και από νωρίς είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος με τα παιδιά να μην κρύβουν την ανυπομονησία τους για το πότε θα ξεκινήσει η ταινία.

Η  αίθουσα 3 του Odeon Talos γέμισε από παιδικές φατσούλες για μία ταινία που έστειλε πολλαπλά μηνύματα για την δύναμη της μάνας και την μεγάλη  απώλεια που μπορεί να νιώσει ένα παιδί μακριά της αλλά και για το ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί, στο τέλος με την παρότρυνση και την ενθάρρυνση τόσο των φίλων όσο και των δικών του ανθρώπων  μπορεί να φτάσει στο όνειρο του και να κάνει πραγματικότητα τον στόχο του. Να αγγίξει το θαύμα του όπως είναι «Το Πάρκο των θαυμάτων»!

Σημειώνεται ότι η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει. Δεκαετία του 1990. Μια μαγική μέρα, η μικρή Τζουν τρέχει διασχίζει το δάσος για να βρει τον δρόμο για το σπίτι της, όταν ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λούνα-παρκ, και μπαίνει μέσα.

Ξαφνικά, θα βρεθεί στο Πάρκο των Θαυμάτων, ένα λούνα-παρκ που είχε φτιάξει με τον νου της, αλλά πια είχε ξεχάσει. Όλα όσα είχε φανταστεί είναι εκεί, αλλά έχουν ξεπέσει σε αταξία δίχως αυτήν. Τώρα, με τη βοήθεια των πλέον αγαπημένων της χαρακτήρων του πάρκου, η Τζουν πρέπει να ξαναφέρει το θαύμα στο Πάρκο των Θαυμάτων, πριν αυτό χαθεί για πάντα.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη με τις φωνές των: Γιώργου Λιανού, Γιώργου Σιδέρη, Δανάης Σκιάδη, Ανδρέα Ευαγγελάτου κ.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News