NOTOS TV: Νέος αέρας στην Κρήτη!

Κρήτη
NOTOS TV: Νέος αέρας στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση που πήρε «σάρκα και οστά» σήμερα

Οι εκπομπές του Notos Tv βρίσκονταν σε "πυρετό προετοιμασιών" μιας και από σήμερα Δευτέρα και κάθε μέρα θα σας κρατούν την καλύτερη συντροφιά.

Το κανάλι «άνοιξε τις πύλες του» με ένα ολόφρεσκο τηλεπεριοδικό που ονομάζεται «Κάθε μέρα μαζί». Πρόκειται για μια νεανική παρέα που στόχο έχει τόσο να σας ενημερώνει όσο και να σας ψυχαγωγεί με θέματα γενικής επικαιρότητας με την επιμέλεια του Γιώργου Χυντηράκη.

Κάθε βράδυ στις 19:30 το NOTOS NEWS δίνει ραντεβού με την επικαιρότητα και τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας που απασχόλησαν το νησί.

Ακόμη στις 21:00 έρχονται εκπομπές «ποικίλης ύλης» που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, τον άνθρωπο, τον αγροτικό κόσμο, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μουσικές εκπομπές αλλά και ιατρικά μαγκαζίνο θα πλαισιώνουν το «παζλ» του καθημερινού ολοκαίνουργιου αέρα του καναλιού. Ντοκιμαντέρ που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό της Ελλάδας, αλλά και οδοιπορικά που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας, θα σας ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο καθημερινά.

Ξένες ταινίες, ασπρόμαυρος ελληνικός κινηματογράφος άλλα και παιδικές σειρές είναι τα επιπλέον χαρτιά που πρόκειται να ξεδιπλωθούν από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Νotos Tv!

Notos tv, ένας νέος αέρας στην τηλεόραση σας. Συντονιστείτε!

Συνδεθείτε στα Social Media της Notos Tv

Facebook: https://www.facebook.com/notostv/

Instagram: https://www.instagram.com/notostv/

Twitter: https://twitter.com/notostv

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News