MasterChef: Τι έπαθε ο Κοντιζάς και έλειπε – Ποια ομάδα κέρδισε

Life
MasterChef: Τι έπαθε ο Κοντιζάς και έλειπε – Ποια ομάδα κέρδισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα επεισόδιο χωρίς τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν το χθεσινό του Masterchef

Ένα επεισόδιο χωρίς τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν το χθεσινό του Masterchef.

Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό μόλις ξεκίνησε η προβολή του επεισοδίου οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο δημοφιλής σεφ ήταν άρρωστος και έτσι ο Πάνο και ο Λεωνίδας αποφάσισαν να του δώσουν ρεπό.

Να σημειωθεί ότι νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η κόκκινη ομάδα με 17  ψήφους έναντι της μπλε που συγκέντρωσε 8 ψήφους έπειτα από μια ομαδική δοκιμασία , σε έναν χώρο, με ιστορική σημασία, το Ζάππειο Μέγαρο,

Σύμφωνα με το zappit, η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Πάνο Τόγια ήταν η ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία και η μεγάλη διαφορά που είχε από την κόκκινη ομάδα προκάλεσε συζητήσεις.

 Ο Πάνος Τόγιας υποστήριξε πως έκανε ό,τι μπορούσε για την ομάδα, ωστόσο υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στο στάδιο της προετοιμασίας από συγκεκριμένους παίκτες, όπως τον Ζαχίρ και την Μαρία και την Ασημίνα, από τους οποίους ο Πάνος θεώρησε ότι αγνοήθηκε.

Τα λόγια του προκάλεσαν αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του που θεώρησαν ότι αυτό που τους καταλόγισε ήταν άδικο. Ο Πάνος Τόγιας είχε ως πλεονέκτημα την επιλογή του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση και επέλεξε την Μαρία Τσαπράνη, καθώς τα λάθη που έκανε φάνηκαν στο αποτέλεσμα.

Στην απαιτητική δοκιμασία ασυλίας με τον σολομό, η Σπυριδούλα κατάφερε να κερδίσει και είναι ασφαλής στην ψηφοφορία, αφού μπορεί να ψηφίσει, αλλά όχι να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=GvTeTH_852A?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News