Με την «Ανδριανή» το Σάββατο ανακαλύπτουμε ομορφιές που υπάρχουν γύρω μας

Κρήτη
Με την «Ανδριανή» το Σάββατο ανακαλύπτουμε ομορφιές που υπάρχουν γύρω μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή συναντά ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και συνεχώς κατεβάζουν ωραίες ιδέες, κάνει βόλτες στο βουνό, παίζει παιχνίδια, ακούει ιστορίες, και τα μοιράζεται όλα μαζί μας

Συναντά τη Γωγώ Ξενάκη, δασκάλα καποέρα, και μαζί κουβεντιάζουν για την Baby capoeira. Παρακολουθούμε 3χρονους μπόμπιρες να χορεύουν, να παίζουν, να σκαρφαλώνουν και να απολαμβάνουν χρόνο με τους γονείς τους. Και με το παράδειγμα της η Γωγώ μου εξηγεί ότι η μάθηση βασικών κανόνων κοινωνικής αλληλεπίδρασης γίνονται πολύ εύκολα κατανοητά από τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι, το σεβασμό στην προσωπικότητα τους και την ασφάλεια της αγκαλιάς του μπαμπά κ΄ της μαμάς.

Η Βούλα ανέβηκε στα Λιβάδια, στο καταφύγιο του Μυγερού, εκεί όπου οι εκπαιδευτές του Pierra Creta, μυούν στο ορειβατικό σκι τους μαθητές του Μυλοποτάμου. Επαφή με τη φύση, δραστηριότητες στα χιονισμένα βουνά και μια νέα γενιά που έρχεται να ανακαλύψει τη χαρά και την εμπειρία του χιονισμένου βουνού. Και ναι όλα αυτά στην Κρήτη, στον Ψηλορείτη.

Με τη Χριστίνα Αποστολίδη, μαθαίνουμε για τον λύκο και την πεταλούδα της, που κάνουν ένα υπέροχο ταξίδι ζωής και ανακαλύπτουν τις ομορφιές που υπάρχουν γύρω μας αλλά μάλλον ξεχνάμε να τις παρατηρήσουμε γιατί η ρουτίνα μας δεν μας το επιτρέπει. Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, από μια μαμά που αγαπά να γράφει και να λέει ιστορίες.

Από την εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, επιλέγει το αφιέρωμα σε μια γυναίκα με δυνατή ψυχή, μεγάλη αγκαλιά και ζεστή καρδιά. Μια γυναίκα που οι ανυπέρβλητες δυσκολίες τις ζωής, στάθηκαν αφορμές να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της και να γίνει πιο δυνατή, πιο καλόκαρδη και ένα υπέροχο παράδειγμα για όλους εμάς. Η Μαρία Καλεντάκη, η Αρχόντισσα των Αστερουσίων, με τις μαντινάδες και την όμορφη σκέψη της, κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Ο Νίκος Ουρανός, σύμβουλος σχέσεων, μας διαφωτίζει με λόγια απλά και κατανοητά, για τα μυστικά των σχέσεων, Πως αυτές μπορούν να είναι επιτυχημένες, ολοκληρωμένες και πως αυτές είναι η πηγή της χαράς και της ισορροπίας στη ζωή μας. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News