Τα «έσπασε» ο Παύλος Πολάκης – Το βαρύ ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη

Life
Τα «έσπασε» ο Παύλος Πολάκης – Το βαρύ ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια βραδιά ξεγνοιασιάς για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

Μόνο λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη αναφορικά με τη συμπάθεια που τρέφει για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Παύλος Πολάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση και επισκέφθηκε το κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβασε, μάλιστα, δύο βίντεο στο προφίλ του στο Facebook κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο πρώτο βίντεο αναφέρει ότι βρίσκεται «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων».

Στο δεύτερο βίντεο, που συνοδεύεται με το σχόλιο «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!» εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, επί σκηνής, με ποικίλες χορευτικές φιγούρες -ακόμη και πέφτοντας στο πάτωμα- και με υπόκρουση το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Η δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη στην οποία υπερασπίζεται τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης φέρεται να σχολιάζει σχετικά: «Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι’ αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο κ. Κραουνάκης διέψευσε την εν λόγω δήλωση, τονίζοντας, ωστόσο, το εξής: «Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100007004708966%2Fvideos%2F2238271309749671%2F&show_text=0&width=264

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News