Γοητευτικοί άνθρωποι και ξεχωριστά ταξίδια στην «Ανδριανή»

Life
Γοητευτικοί άνθρωποι και ξεχωριστά ταξίδια στην «Ανδριανή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακρινό ταξίδι στο ξεχασμένο Φαρί

Το Σάββατο ταξιδεύουμε παρέα με την Ανδριανή γνωρίζουμε κόσμο, ανακαλύπτουμε τόπους και γωνιές ξεχασμένες από το χρόνο και τους ανθρώπους και επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να ενημερωθούμε και να οργανωθούμε.

Όσον αφορά στην ενημέρωση, δυο εξαιρετικές γιατροί έρχονται να διαδώσουν μια σημαντική πρωτοβουλία τους που αφορά στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειες τους. Γυναίκες που για οικονομικούς λόγους δεν έχουν πρόσβαση σε προληπτικούς ελέγχους και διαγνωστικές εξετάσεις. Γυναίκες που χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξη μας και αυτό γίνεται πράξη μέσα από τη δράση «Γυναίκες στην ογκολογία».

Η Βούλα μας πάει βόλτα μέχρι το Φαρί, ένα ξεχασμένο χωριό της Μεσαράς. Το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από φήμες που υπήρξαν για πώληση του σε μεγάλη εταιρία με στόχο να γίνει τουριστικό θέρετρο. Όποια και να είναι η εξέλιξη, το Φαρί έχει τη δική του γοητεία και φυσικά τη δική του ιστορία.

Η Ανδριανή συναντά την Αγγελική Γενιτσαρίδου που με την Kurelu της, έβαλε την υφαντική ξανά μέσα στα σπίτια μας. Είχε όραμα, έχει όρεξη και δε σταματά να εξελίσσεται.

Πάμε Χανιά για να γνωρίσουμε την  Αρχόντισσα Κοκοτσάκη και τον Γιώργο Καραμαλέγκο Μαζί μιλάμε  για τη ζωή, την τέχνη, το θέατρο και το όνειρο τους που μετουσιώθηκε στην παράσταση «The dream», από την ομάδα VIVID.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News