Ψυχαγωγία

Στιγμές και πρόσωπα που ξεχώρισαν στο «Καλό Μεσημέρι»

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου δείτε ξανά σε επανάληψη στιγμές και πρόσωπα που ξεχωρίσαμε... στο «Καλό Μεσημέρι»

Παιδικές φωνούλες από το βρεφονηπιακό σταθμό - νηπιαγωγείο «Η Χώρα των Παραμυθιών» ψάλλουν τα Κρητικά κάλαντα στην Ιωάννα Μαλέσκου και προσφέρουν απλόχερα χαμόγελα,  χειροποίητα δωράκια και... μπόλικη αγάπη!

Η Ιωάννα συναντά το Θέμο Ρήγα στην κουζίνα και ετοιμάζουν παρέα με την Έλενα Δομαζάκη, χοιρινό Creta Farms εν Ελλάδι για το γιορτινό τραπέζι !!

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ανοίγει την καρδιά της στην Ιωάννα και μιλά για την οικογένειά της, την μονάκριβη κόρη της και την καθημερινότητά τους. Κάνει ταξίδι πίσω στο χρόνο, θυμάται το πάθος της για χορό… και τον τραυματισμό που την κράτησε πίσω. Θέατρο, οικογένεια, υποχρεώσεις... πώς κρατά τις ισορροπίες… και θα ήθελε άραγε δεύτερο παιδί;; Αυτά και άλλα πολλά σε μια χορταστική συνέντευξη, που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Η παιδοψυχολόγος Στέλλα Αρναούτογλου προτείνει τρόπους για να περάσουν τα παιδιά μας μαγικά Χριστούγεννα. Υπάρχει Άγιος Βασίλης;; Πού βρίσκεται η μαγεία και η μυστική συνταγή για... ανεξίτηλες γλυκές παιδικές αναμνήσεις;

Τέλος, η διακοσμήτρια Ειρήνη Καλοχριστιανάκη, μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας με απλά υλικά… το δικό μας Χριστουγεννιάτικο χωριό, με μικρό κόστος, εύκολα και γρήγορα.

 

Σχόλια