Nomads 2: Αυτός είναι ο νικητής των 150.000 ευρώ!

Life
Nomads 2: Αυτός είναι ο νικητής των 150.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφερε να ''γυρίσει" το παιχνίδι στο παρα-πέντε

Μπορεί να μην τα κατάφερε στο Survivo,r αλλά πήρε το έπαθλο στο Nomads. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος νικητής των 150.000 ευρώ!

Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα και επέλεξε ως πλεονέκτημα του στην τελική πίστα λιγότερα κομμάτια στο παζλ. Στο παιχνίδι μνήμης που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης ζητώντας το πλεονέκτημα τα βαρέλια του τελικού αγωνίσματος να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο. Στο τρίτο αγώνισμα οι παίκτες μετέφεραν 3 μπάλες προσπαθώντας να τις κινούν συνεχώς μέσα σε ένα γουόκ.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξε να έχει το προβάδισμα των λιγότερων στόχων στην τελική πίστα. Στο τέταρτο αγώνισμα Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης προσπάθησαν να σύρουν τους δίσκους τους μέχρι το κίτρινο πλαίσιο. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε και τρίτο πλεονέκτημα, ένα γράμμα σηκωμένο στον τελικό στόχο.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην τελική κούρσα. Ο τελευταίος όμως στόχος αποδείχθηκε σύμφωνα με το thetoc.gr ο εφιάλτης του, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμα του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας σερί τους στόχους και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News